بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هر قسط رو از روز اول تا 30 ام ماه میتونی پرداخت کنی
اگه دیرترم بشه تا 5 روز مهلت میده، بعد از 5 روز جریمه دیرکرد میخوره
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
الان من دی ماه قسطی ندارم ولی اقساط بهمنم، ۲میلیونه قسط بهمن رو سی ام بهمن باید بپردازم یا اول بهمن؟ ...
از روز اول بهمن تا 30 بهمن میتونی پرداخت کنی
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
پس چرا میگن اگر تا پنجم اون ماه(مثلا پنجم بهمن) تسویه نکنی، جریمه میشی؟!من اقساط دی رو پرداخت کردم و ...
ماه بعد منظورشونه.مثلا شما الان تو دی ماهی.تا ۳۰ دی وقت داری اقساط رو بدی.۵ روزم از بهمن وقت میدن که اگه بریزی جریمه نمیشه ولی از ۵ بهمن به بعد بمونه اقساط دی ماهت جریمه میشی
مگه نمیگن تا پنجم هر ماه پرداخت نکنیم، جریمه میشیم؟!
ببین اون 5 روز مهلته دیگه
الان شما قسط بهمن ماه رو از اول تا سی بهمن باید پرداخت کنی اوکی؟
اگه نتونستی بازم بهت 5 روز مهلت میدن ینی تا 5 اسفند و بعد اون 5 روز دیگه جریمه دیرکرد میخوره به قسطتون