2777
2789
عنوان

هدیه ولیمه پسرم

242 بازدید | 30 پست

انشالله خدا  هرکی ک  آرزشو داره دامنشو سبز کنه

من چن وقت پیش زایمان کردم

مادرشوهرم ب خواست خودش بدون این ک ما بدونیم هرکی ک قرار بود بیاد دیدن من ب همشون گفته ک جشن میگیرم براش دیگه لازم نیست برید دیدنش 

الان چند روز دیگه جشنه 

به خواشت خودش گرفته و بخواست خودشم تشریفات میکنه من هیچیییی تحمیل نکردم براش

وضع مالیشم خوبه خداروشکر ولی چون من پارسال عروسیم بود هدیه های عروسی ک هیچس حتی هدیه های پاتختیمم برداشت برا خودش همشو

الان خیلی نگرانم هدیه های پسرمم برداره چون همسرم حرفشو ک انداخت برا کادوها برنامه چی داری با یه حالت مسخره گفت ک اونا ب تو نمیرسن!!

حالا بگید چیکار کنم چی بگم ک بتونم ازش بگیرم کادوهارو؟

بگو هرچی که افتاد طلا بخرم سرمایه بچه م

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مهمونا بگید پول نیارن وسیله های مربوط به نوزاد بیارن😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مگه میشه کادو عروسی و پاتختی رو بردار 🤌

شوهرت باید اعتراص میکرد 

خیلی زرنگن هزینه میکنن 

با پس دادن هزینه خودشونو بر میدارن

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

مگه میشه کادو عروسی و پاتختی رو بردار 🤌شوهرت باید اعتراص میکرد خیلی زرنگن هزینه میکنن با پس دادن هز ...

دقیقا ده سال پیش همین کارو مادرشوهرم باماکرد هم کادوهای عقدمو برداشت هم عروسیمو گفت برات طلامیخرم هنوز ک هنوزه منتظرم بخره ایشالاحرومش بشه حلال نمیکنم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یا خدا 

این دیگه کیه تو زاییدی پسر برا تو

کادو ها رو اون ببره؟؟؟

اصلا بگو نمیخاد تو مهمونی بگیری

خودم ذوق دارم با خرج خودم برا بچم مهمونی بدم 

چ ادم بد جنسیه این

با خدا باش و پادشاهی کن....بی خدا باش و هرچه خواهی کن

پس کادوهای پارسال بهش مزه داده برا بچه هم کیسه دوخته بدون رودرواسی بزن زیرش بگو هرکی میخواد بیاد دیدنم بیاد خونم که شک نکن داغ این کادوها هم به دلت میمونه و میگه برات جشن گرفتم