2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم

184 بازدید | 8 پست

یه موجود بی عقل بیفکره که پیش بقیه غیبتمو میکنه

براش دختر نمونه بودم،زبانزد همه و انقد قدرنشناسه که خونه رو برام جهنم کرده

ازش متنفرم

کاش خدا به والدین سمی بچه نمیداد

امیدوارم خدا یه دل بهم بده باهاش قطع ارتباط کنم راحت شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه خدا را دوست داری مادرت هم دوست داشته باش اون دنیا پشیمون میشی حتی اگه بدرفتاری می‌کنه خوب رفتار کن ناخودآگاه همه چی درست میشه خداراشکر کن مادرت کنارته 

منم قبلن مثل شما فکر میکردم ولی خیلی پشیمونم😭

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
باهاش صحبت میکنی چی میگه؟؟

دو قطبیه

تو دوران روانی شدن جواب نمیده و منم سمتش نمیرم چون بحث و دعوا میشه

تو دورانی که نرماله خیلی محبت زیادیم میکنه و کارای زشتشو با دروغ زیاااااد لاپوشونی میکنه

حالم بهم میخوره ازش

استاد عذاب وجدان دادنه

پارسال بحثمون شد خودشو زد به مریضی انقد استرس بهم داد که تا چند ماه معده‌م عصبی شده بود نمیتونستم غذا بخورم و از درد به خودم میپیچیدم

نمیدونم دردمو به کی بگم واقعا دلم پره ارزوی مرگ میکنم

عزیزم اگه خدا را دوست داری مادرت هم دوست داشته باش اون دنیا پشیمون میشی حتی اگه بدرفتاری می‌کنه خوب ...

ایشالله سلامت باشه تو بدترین شرایط بدشو نخواستم

ولی چه حرفای کلیشه ای زدین

والدین سمی نمیدونی چیه

انقد گریه کردم جشام سو نداره چیو ببخشم گند زده به زندگیم

دو قطبیهتو دوران روانی شدن جواب نمیده و منم سمتش نمیرم چون بحث و دعوا میشهتو دورانی که نرماله خیلی م ...

خدا بهت صبر بده کاش با یه مشاور صحبت میکردی تمام جزئیات رفتاری مادرت رو میگفتی راهنمایی میکرد

خداوندا مرا به حال خود رها مكن