2777
2789
عنوان

عفونت ادراری

219 بازدید | 21 پست

سلام دخترم سه سالشوتموم کرده الان پنج روزه مریضه تمام بدنش جوش زده تب شدید داره دوباردکتربردم نتونستن تشخیص بدن بردم بیمارستان آزمایش داد گفت عفونت ادراری داره الان تبش قط شده اما هرچی میدم می خوره بالامیاره دکترگفت ویروس واردبدنش شده امامن نگرانم آخه چندروزه هیچی نخورده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور بستريس نكردن اگه تشخيصشون عفونت ادرارى بوده،؟چون دختر منم نوزادى عفونت گرفت يك هفته بسترى بود انتى بيووتيك ميزدن كه مدام تحت نظر بود تا عفونتش بياد پايين چون تب خيلى خطرناكه،علت عفونتش چى بوده؟دختر من رفلاكس كليه داشته كه بعد از دوسال مصرف دارو و معالجه الان خداروشكر خوب شده و دكتر داروشو قطع كرده

تمام بدنش جوش زده نمیتونین راه بره بردم دکترگفت سرخک گرفته خوب نشد تبش خیلی بالابودبردم یه دکتر دیگه گفت شایدرماتیسم باشه ببربیمارستان آزمایش بده بردم گفت عفونت ادراری ولی کمه الان جوشاش داره میره راه میره تبش قط شده اما همش خوابه هرچی می خوره بالامیاره به خدا اندازه ده سال پیرشدم

تمام بدنش جوش زده نمیتونین راه بره بردم دکترگفت سرخک گرفته خوب نشد تبش خیلی بالابودبردم یه دکتر دیگه ...

حق دارى عزيزم مادرى ديگه تحمل ندارى درد و رنج جگر گوشه ات رو بببينى،تو گوگل سرچ كن شايد بتونه راهنماييت كنه

توروخدا برادخترم دعاکنید من کسی وجزاون ندارم دارم دیوونه میشم من غریبم کساییم که اینجا دارم هیچ کدوم احوال دخترم ونمیپرسن اگه دخترم چیزیش بشه من میمیرم خاهش میکنم براش دعاکنید

ماست خوبه عزیزم

هندونه خیلی خوبه خیارم خوبه

بهش لیموبده گلم

نگران نباش ان شاالله رگزودخوب میشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟