2777
2789
عنوان

نظرتون خیلی برام مهمه

120 بازدید | 10 پست

سلام 

۳۰ سالمه

۲ تا بچه کوچیک دارم.

میخوام فروشنده لباس بشم تو خونه بیارم بفروشم 

بنظرتون این کار بکنم؟

بی کلاسیه فروشندگی تو خونه؟

تعداد رای : 23
نظرسنجی
آره بیکلاسه ولش کن
1
4%
نه دستت جیب خودته
22
95%
خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

آنلاین شاپ؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که دیدگاه‌تون اینه این کار بی‌کلاسه.....

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

آنلاین شاپ؟

نه عزیزم حضوری

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
کار که عار نیست 😐فقط کسی ازت میخره ؟؟؟

اره به هر حال دوست و آشنا میخرن

شما که دیدگاه‌تون اینه این کار بی‌کلاسه.....

میدونه غرور کاذب دارم