2777
2789
عنوان

برا آرام شدن کودک

80 بازدید | 17 پست

دعا یا چیزی نمیشناسین بخونم دخترم داره دق میکنه بچه دوم دنیا اوردم

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم
تشریف ببرید مشاوره با دعا معجزه نمیشه

چشم

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طفلکی 

ببرش مشاوره و بازی درمانی 

حتما درست امادش نکردی برای ورود فرزند جدید

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

دعایی نیست فقط هواشو داشته باش 

کمبود محبت داره بغلش کن بهش محبت کن دوست داشته باش 

سعی کن باهاش بیرون بری وقتی نی نی خوابه باهاش حرف بزنی 

مسئولیت کوچیک بهش بده از نی نی که کمکت کنه مثلا با کنترل خودت قطره ویتامین آ د بهش بدید

چسب مای بی بی بده ببنده 

ی کار کوچیک لباساشو تا کنه 

الحمدلله رب العالمین ...

چندسالشه؟🥲

مثلا صبح که میخواد بیدار بشه، با نینی برین بالاسرش یه کادو هم بزارین

بعد بگو اینو ابجی یا داداشت برات خریده چون دوست داره

سعی کن بهش توجهت رو ۲برابر قبل کنی

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..
طفلکی ببرش مشاوره و بازی درمانی حتما درست امادش نکردی برای ورود فرزند جدید

زیاد عقلش نمیرسه نمیدونم چ کنم

چندسالشه؟🥲مثلا صبح که میخواد بیدار بشه، با نینی برین بالاسرش یه کادو هم بزارینبعد بگو اینو ابجی یا ...

۲ سال و هشت ماه

دعایی نیست فقط هواشو داشته باش کمبود محبت داره بغلش کن بهش محبت کن دوست داشته باش سعی کن باهاش بیرون ...

زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد وقتی حواسم نیس می ره چنگ میزنه دستش و می کشه اصن میخاد بزنه

زیاد عقلش نمیرسه نمیدونم چ کنم

اگه عقلش نمیرسید که این مشکلات رو نداشتی 

با عرض معدرت عقل شما نمیرسه که فکر میکنی اون نمیفهمه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
چندسالشه؟🥲مثلا صبح که میخواد بیدار بشه، با نینی برین بالاسرش یه کادو هم بزارینبعد بگو اینو ابجی یا ...

ی عالم وسایل خریدم گفتم داداش خریده هرچی گفتم اون خریده زد خراب کرد

ی عالم وسایل خریدم گفتم داداش خریده هرچی گفتم اون خریده زد خراب کرد

اوه الهیی، خودش دختره؟

مثلا برنامه کودک من دیدم ک موضوعش راجب همینه میتونی براش دانلود کنی ببینه 

مثلا سعی کن به هرنحوی شبیهشون کنی بهم 

مثلا لباسای ست هم رنگ هم بپوشن یا مثلاکلا نزار فرق باشه از لحاظ محبت بینشون 

اگه اونو بوسش کردی اونم بوس کن یه همچین چیزایی که فکر نکنه دیگه مرکز توجه نیست و از دوست داشتنش کمتر شده

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..