2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایبد

93 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من میخوام کنکورتجربی بدم سه سال پیش دیپلم گرفتم ودیگه نخوندم تا امسال ازشهریورتا ابان خیلی خوب خوندم دیگه نتونستنم بخاطرزلرله ویه شرایط دیگه بخونم الان نزدیکه یه ماهه هیچی نخوندم اون قبلی هام فراموشم شدن الانم امدم شهرستان قراره یه ماهه دیگه برم خونخ خودمپن کتابامم باخودم نیاوردم بخاطرزلرله ک امدم عجله ایی شدونتونستم حالابنظرتون ازبرج تقریبا اخرای ١٠شروع کنم دیرنمیشه خیلی استرس دارم کارم شده همش استرس وفکرکنکورنمیتونم برم خونه خودمون تا ماهه بعدی ک مرخصی شوهرم شروع بشه وبیادسراغم بنظرتون چجوری بخونم ک قبول بشم یه رشته خوبی مثه پرستاری یابهداشت چون اینارودوس داذم کمکم کنیذ

نا امید نشو

مطمئن باش یه مرور کوچولو داشته باشی همه چیز یادت میاد 

اگه از همون موقع هم جدی بخونی حتما پرستاری قبولی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزيزم شَرَوع كن توي همينً مدت از اينترنت حتما مطالب و تست و چيزاي زيادي پيدا ميكني، حتي شده نخونده تست بزن كه ببيني كجاها كمتر يادته برگشتي خونهً  بيشتر بخوني، اگر بخواي و واقعا بشيني بخوني و الكي به خودت استرس ندي حتي سه ماه وقت بزاري هم ميتوني 🌺🌺🌺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من روش خودم رو میگم برای من خیلی موثر بود .. شاید فکر کنی سخته ولی من با این روش شدم رتبه ی 506 آزمون انسانی 

هر چیزی که امروز خوندی رو قطعا قبل از گذشت 24 ساعت دوره کن ... این کار باعث میشه مطالب از حافظه ی کوتاه مدت به بلند مدت منتقل شن ..

دوره ی سوم باید قبل از سه روز ، دوره ی چهارم قبل از یه هفته ف دوره ی 5 قبل از یه ماه ، دوره ی 6 قبل از 3 ماه و دوره بار هفتم قبل از 6 ماه انجام بشه ...

اگر این کار رو انجام بدی مطالب برای 6 سال در حافظه ی بلند مدت باقی میمونه

این نیز بگذرد🌱

من خودم تا  اون دور 6 تونستم انجام بدم .. اما عالی بود ..

برای کنکور ارشد ، آزمون استخدامی و... هم همیشه از این روش استفاده کردم .. و عالی بود ...

یه سررسید بردار با خودکارای رنگهای مختلف .. هرروز باید مشخص باشه نوبت دوره ی کدوم صفحه ها از کدوم کتاباست

این نیز بگذرد🌱