2777
2789
عنوان

لطفا بیاین یه طرز فکر ر. عوض کننیم

789 بازدید | 91 پست

خیلی وقت ها اومدم تایپیک و دیدم تایپیک زدن چطور نزاریم شوهرمون برای خونوادش خرج کنه؟؟؟؟واقعا چراااا؟؟؟ تا حالابه این فکرکردین شوهرتون تا الان کجا بوده؟؟کجا رشد کرده؟؟؟کیا براش وقت گذاشتن؟؟خودتون خواهر نیستین؟مادر نیستین؟وقت صرف برادراتونو و پسرتون نمیکنید؟ من از برادرم هرماه پول میگیرم درحد 400تومن برادرم پزشکه ینی عروس ملهم اینطوری فکرمیکنه//؟؟ ولی فکرمیکنه ما 7سال نه پوشیدیم نه خوردیم نه مسافرت رفتیم تا برادرم پزشکی رو بخونه بعدن بشه شوهر دکتر....یامادرم چقدر شبا باهاش بیداربوده تادرس بخونه و....نمیدونم واقعا این افکارو با چه حسایی اینجا پخش میکنید کاش اینجا بشه یکم تفکراتو درست کرد نه تفکربقیه رو هم مسموم کرد جالبه از کامنتهایی هم ک میزارن برای من اینجا سواله انگار همه فقط عروسن هیچکدومشون دور از جونشون خواهر شوهر نیستن مادر شوهر نیستن  ...طرف توو کامنتهامیگه مادرشوهرم اومد تو هوای سرددرو براش باز نکردم دهنفهم میگن آفرین....واقعا کجاش آفرین داره اون یه مادره ت هیچ کارانسانی نکردی ....کاش اینجا به جای اینهمه تایپیک زدنهای بیخود بیایم طرز فکر بسازیم فکری رو عوض کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در کلیت کلام  حق با شماست گاهی بی انصافی میشه اما خوب باید کمکی هم اگر هست جوری باشه که نه سیخ بسوزه نه کباب مثلا طرف زن و بچه اش لنگ نمونن اونوقت بره مثلا کلی پول به برادرش بده که نیاز هم نداره 

اون در باز نکردن هم خیلی غیرمنصفانه بوده 

اگر بشه هم باهم مهربان باشن و همدیگه رو بیشتر درک کنن شاهکار میشه وارامش همه هم بیشتر میشه

حال متکلم از کلامش پیداست

من همیشه میگم اون پسر قبل اینکه همسر ما بشه پسر ایشون بوده و‌عزیز یه خونواده است از گوشت و خون مادرشه خیلی درست نیست آدم بخواد فاصله بندازه چه آقایونی که اینکارو میکنن چه خانما 

ولی الان وایسا ببین چند نفر میان با تاپیکت همسو میشن متاسفانه نمیشه این طرز فکرو به این راحتی تغییر داد 

My way or 👉🏼 Highway 

به مادری که پسرشو دکتر تحویل یه خانم داده بله خیلی بیشتر از 400 تومن باید کمک کرد ولی به مادری مثل مادر شوهر من که فقط خورده و خوابیده و خرید کرده و امریکا و دوبی و مکه و ... رفته  خونه و ماشین اخرین سیستم  و فقط واسه خودش خواسته آ خر سرم یه پسر بی سواد بیکار و بی پول و بی خونه و .. ... تحویل  یه عروس بدبخت داده  و میگه هیچکاری نکن هیچی نخور چون شوهرت نداره کمک که هیچی هر فحشیم بهش بدی کمشه!!!!

دخترم تمام زندگی من

من هم موافقم اگه ما انسانها قبل از بیان حرف یا عملی فکر کنیم و خودمونو بزاریم جای اونطرف خیلی مسایل حل میشه اما متاسفانه یه عده خیلی خودخواهانه حرف میزنن یا عمل میکنن