2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 70 پست
من اعتراف میکنم که به پای جاریم نمیرسم جون اولا اون از لوستر و فرش و دیوار اتاق رو کلا تغییر داد و ت ...

خوش ب حالش ،من به زور چهار تومن پس انداز کردم ،خدا کنه بتونم چیزی بخرم ،مادر شوهرم به شدت منتظر سيسمونيه

من اعتراف میکنم که به پای جاریم نمیرسم جون اولا اون از لوستر و فرش و دیوار اتاق رو کلا تغییر داد و ت ...

خوب اره اتاق تغییر دادن خ تاثییر داره ولی بنظرم خ زشت تا ۵ سالگی شاید از مد بیوفته و چیزای قشنگ تر بیاد لازم نیست این همه اوه تا ۶ ماهگی کافیه ولی اصلا بهش فکر نکن مهم بچت ک سالم باشه اینا همش خرت و پرت اخه مگه مامان بزرگ های ما بی کالسکه و تخت کمد نتونستن بچه بزرگ کنند ک ما نتونیم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه دوس دارم ببینم چی عرفه خب وضعشون فعلا زیاد جالب نیست ی شرکت سرمایه گذاری کرده بودن خدا خیرشون ن ...

بچه همسرتون هست اون وقت پدرمادرتو باید براش خرید کنن؟ چرا به همسرت نمیگی وظیفه خودته برای بچه خودت خرید کنی، اینکه میگی حساس هم هست مطمئن باش آخرش زحمت اون بنده خداهارو هیچ میگیره

.   
بچه همسرتون هست اون وقت پدرمادرتو باید براش خرید کنن؟ چرا به همسرت نمیگی وظیفه خودته برای بچه خودت خ ...

چی بگم والا مکافات اینجاس ک رسمه و ادم چوب رسمو میخوره

عزیزم خیلی سخته از جاریت کمتر این همه هم هزینه کرده اوههه  ولی مثلا با کم سلیقه بخرج بده همرو ی ...

جاری من یکیشو ابی گرفته بود یکیشو سبز یکی ابی یکی سبز . نمیخواستم بگم اما مجبورشدم خوااهر

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
واقعا ب دخترش نداده از عروس انتظار داره بگو من ک چون شما ب دخترت ندادی دیگه گفتم رسم ندارین 

نه بابا سبیمونی چه اون خودشم غذا نمیخوره 

خودش تک و تنهاست ماهی دوتومن داره با یه خونه خیلی بزرگ دوطبقه  باز خواهر و برادر شوهرام مستاجرن نمیبره پیش خودش هم تنها نباشه هم کمک اونا کنه 

حرف مفت زیاد میزنه از هر ده تا یکیشو جواب،میدم 

ما نه خودمون سیسمونی داشتیم نه از عروس خاستیم اصلا بما چه ربطی داره بچه خودشونه شاید بخاد بزاره لای پارچه شایدم تخت طلا بگیره 😣 

😣😣😣😣 ببخشی ها ...اما من به این نمیگم سنگ تموم گزاشتن میگم بی عقلی محض و ولخرجی و کلاس گزاشتن .....بچه دوساله خودش انتخاب میکنه چی بپوشه اونوقت تا نه سالگی پنج جفت خریده مگه هزارپا زاییده 😣 من سه جفت خریدم یه شش ماهه یه نوزادی یه یکی دوماهگی واسه اتلیه ش