2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 70 پست
قیمتشون الان چنده اینا ک گفتید کلیش؟

اگه بخای همه رو مارک برداری ده تومنم کمه اما عادی خرید کنی با سه تومن همشو میتونی خرید کنی منکه مادرم گفتم یه تومن خرید کرد زیادشم هست بیشترم بخاد خودم میخرم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میخاستم تابستون بگیرم واسش الان نگرفتم 😞 من اصلا نمیتونم بغلش بگیرم دایما 

آخه به درد من که نخورد 

یه وجبه دیگه بغلش میگیرم راحت😁😁😁

البته شرایطا فرق میکنه دختر خاله من دخترشو مدام تو کالسکه میچرخونه😊

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
ببین خیلی متفاوت میتونی خرید کنی مثلا ی بافت گرم ی جا ۲۲۰ ی لباس گرم یجا دیگه ایرانی ۵۸ یا کالسکه ت ...

نه در حد همون متوسطشو میخام ک کلا همش با۳ تومن جمع بشه میشه؟

منو شوهرم نمی‌خوایم بخریم کالسکه ولی مادرشوهر م گفته باید بخرم نیاز میشه حالا واقعا نیاز میشه

من اصلا استفاده نکردم

داشتن برا یکی که وضعش پایین سیسمونی جمع میکردن دادم به اونا😁

من اصلا حسم‌نمیکشه کلی جا میگیره 

بعدم‌من همیشه ماشین نمیبرم بیرون سوار تاکسی اینا بخوام بشم کلی مکافاته😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
ببین خیلی متفاوت میتونی خرید کنی مثلا ی بافت گرم ی جا ۲۲۰ ی لباس گرم یجا دیگه ایرانی ۵۸ یا کالسکه ت ...

ولی فک کنم سرویس خابش کلا ی دو تومن دربیاد یا کمتره یا ببشتر؟

ولی فک کنم سرویس خابش کلا ی دو تومن دربیاد یا کمتره یا ببشتر؟

اوه کمتر عزیزم

۱تومنم میتونی بخری 

ببین با حدود ۴ تومنم فک کنم بشه اگر خ ارزون بر داری یا همون ۳ تومن میشه مثلا کمد اینارو وکیوم بر نداری کالسکه ایرانی میمونه ی سری لباس لوازم بهداشتی مثلا کل شامپو ست فیروز میشه ۴۰ تومن ولی مارک ماستلا ی شامپوش میشه ۴۵ تومن اره میشه جمعش کرد