2777
2789
شما قدت چنده؟

قد من به شما ربطی داره؟؟؟

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

ایا قد من مثلا ۲ متر باشه آیا تمام کوردستان قدشون ۲ متر هست؟؟

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شما بگو الان بر حساب قدتون می‌گم مردونه تور هست یا ن

تروخدا ببین سطحو ... الان قد من هر چند متر باشه میخوای اونو به تمام مردم کورد نسبت بدی؟؟ هنوز نمیدونی تو هر قومیتی هم‌کوتاه هست هم بلند؟؟

اصلا کاری به بقیه افراد کرد زبان ندارم شما قدتون رو بگید

😐😐😐😐 تو اون تامیک از کوردا مایه گذاشتی حالا میگی کاری ندارم😐 بیخیال...

😐😐😐😐 تو اون تامیک از کوردا مایه گذاشتی حالا میگی کاری ندارم😐 بیخیال...

شما خودت قدت بلنده 

ما فروشگاه پوشاک داریم هر چی کرد دیدم اندامی نبوده چاق روبه قد بلند و مردونه تور بوده زناشون 

بر عکس مرداشون اکثرا ریزه پیزه 

اونجا ام تبادل نظر بود یه نفر گفت ترکا چاق و فلان نه تنها من خیلیا گفتیم اون واسه کرداس بیشتر هر کس میتونه دیدگاه خودش و بگه اونقدر فازتون و درک نکردم که میاید تو تاپیک ها دونه دونه افرادی که نظر گذاشتن پست میذارید 

قفل میکنم خوشم از بحث نمیاد بدرود

🌤🌝🌅🌇