2777
2789
عنوان

نخندين فقط🙈

522 بازدید | 23 پست

ديروز آش دندوني هوس كردم بعد گندم و نخود اينارو خيس كردم الان پاشدم بزارم خييييلي زياد شده فك كنم واس 50 نفر بشه

حالا سوال اينه كه ميشه فريز كرد؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😆😆😆😆😆😆😆😆

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

اره عزیزم میشه

طرز تهیه اشم میگی لطفا

من تا حالا نخوردم میگن خیلی خوشمزه هستت

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

من همیشه حبوبات رو آب پز میکنم و فریز میکنم. بعدا برای هر غذایی که بخوام یکم دیرتر میریزم که له نشه. ولی اگه فقط خیسوندی بهتره. راحت فریز کن

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را