2777
2789

تو روبیکا کانال دارم موندم چکار کنم درآمد داشته باشه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

ولاگ یا انگیزشی یا روتین زندگی یا ورزش 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

ولاگ یا انگیزشی یا روتین زندگی یا ورزش

اینا که درآمد نداره اخه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا که درآمد نداره اخه

ولی ممبر داره الان کم کم هرکدوم از این کانالها بیش از یک کا ممبر دارن 

برای درآمد باید محتوات جذاب باشه و ویدیو های طولانی بزاری فکر کنم هفت دقیقه به بالا

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

ولی ممبر داره الان کم کم هرکدوم از این کانالها بیش از یک کا ممبر دارن برای درآمد باید محتوات جذاب با ...

می‌خوام درآمد فوری داشته باشه دائمی نمی‌زنم اخه

می‌خوام درآمد فوری داشته باشه دائمی نمی‌زنم اخه

درآمد فوری نمیشه از روبیکا دریافت کرد حداقل باید شش الی یک سال فعالیت داشته باشی و درآمد آنچنانی هم نداری 

میتونی برنامه فالوور فیک دانلود کنی و سکه جمع کنی و زیر پست ها بنویسی(فالوور فروشی مثلاااا یک کا صدهزار)ولی قیمت کم تر بده مثلا یک کا پنجاه هزار اینجوری به درآمد می‌رسی ولی باید با چندتا خط وارد برنامه فیک شی که سریع براشون فالوور رو بزنی و جذب مشتری کنی

درآمد فوری نمیشه از روبیکا دریافت کرد حداقل باید شش الی یک سال فعالیت داشته باشی و درآمد آنچنانی هم ...

ممنون از راهنمایی عزیزم 

ممنون از راهنمایی عزیزم

خواهش میکنم❤️🎀