2777
2789
عنوان

ببخشید واقعا معذرت میخوام ولی بچم پی پی شو از پوشک در میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف زدنش در چه حده؟چند ماهشه؟؟برای از پوشک گرفتن زوده اصلا اقدام نکن فقط موقع پی پی تایماشو دیگه دست ...

حرف زدش در حد بابا و مامان و جو جو.وقتی چیزیو متوجه نشه هم پشت سرهم میگه چی چی چی 

دوماه دیگه دوسالش میشه 

اقدام کردم اتفاقا ولی نمیگیره مطلبو 😐🥴فک میکنه واسه فان بردمش دستشویی

اسی یکبار جلو خودش برو دستشویی و کارتو بکن اون ببینه

بعد هی بگوو اه پیف بد بو میده ببینه یاد بگیره

پسر من با همین کار از یکسال و شش ماهگی میگفت و میبردمش دستشویی واسه پی پی

وای دلم خواستش گوگولی 

ای خدا🥺🥺🥺

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

پسر من متاسفانه یروز دیدم گونه رو بوی گوه بذداشته خواب بودم دیدم پی پی کرده همه جا هم مالیده الان سه سالش کامل شده چند روزه دیگه داره میره دسشویی خداروشکر

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اول شل گرفتی باید اولین بار دعواش میکردی تا چشمش میترسید

عزیزم بخدا موندم دیگه 

یعنی همین الان الان الان دارم از دساشویی میام داشتم گندکاریاشو جمع میکردم