2777
2789
عنوان

مشکل من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 26 پست

میگه اگه میدونستم یه روزی اینکارو میکنی اصلا نمیزاشتم درس بخونی.میگه تکلیف قسطایی که داریم چی میشه من رو حقوق تو حساب کردم!  یعنی عملا هیچ مسئولیتی رو دوش خودش احساس نمیکنه انگار اون زنه من مردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم ۴سال تن پرورشده بود ادمش کردم.توهم نازشو نکش.وظیفه ی شرعی وقانونیشه.جهنم که حرف نمیزنه.

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
شکایت که نه اون وقت اونم شکایت میکنه نمیذاره سر کار بره،مگه تو عقد نامه نوشته باشی که به نظر ایشون ...

خب شکایت مرحله آخره 

اگه نتونه شوهرش رو بفرسته سرکار دیگه چاره ای نداره

ولی مرحله آخررر

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

میگه اگه میدونستم یه روزی اینکارو میکنی اصلا نمیزاشتم درس بخونی.میگه تکلیف قسطایی که داریم چی میشه م ...

بگو تومرد خونه ای .خودت یه فکری واسه قسطاتون بکن

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

عزیزم خودت از اول اشتباه کردی بهش پول دادی که دیگه تن به کار نمیده دیگه پولتو پس انداز کن واسه خودت تا اونم تن بده به کاری به خودش بیاد ۰یه مدت دلخورمیشه ولی بعدش که رفت سر کاری بهش بگو بخاطر زندگیمون اینجور کردم تا فراموش کنه ناراحتیشو

یعنی خوش بحال هر زنی که شوهرش فهمیده و با شعوره من الان شیفت شبم تو بیمارستان و شونه به شونه مردا کار میکنم و شوهرمم تو خونه خوابه....کاش حداقل قدردان بود یا حمایت عاطفی میکرد .من دلم به چیه این آدم خوش باشه آخه.با چه دلگرمی زندگیمو ادامه بدم.

یعنی خوش بحال هر زنی که شوهرش فهمیده و با شعوره من الان شیفت شبم تو بیمارستان و شونه به شونه مردا کا ...

آخه عزیزم واقعا خسته نباشی

نمیدونم چی بگم

اما اگه خانواده ی قوی داری چند روز برو خونه پدرت بذار بفهمه که نباید تو خرجشو بدی 

تازه نمیخوام سرزنشت کنم اما چه کاریه شما که میخواستین تحصیل کنید و معلومه باهوشین همچین رشته ای قبول شدین زود ازدواج کردین

حداقل ازدواج تون رو بعداز اتمام دانشگاه میکردین

اینو گفتم به بعضی از دخترا اگه همچین موقعیتی داشته باشن اصلا به فکر ازدواج نباشن

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...