2777
2789
عنوان

واکسن پنوموکوک

120 بازدید | 10 پست

بچه های ما که این واکسن رو دریافت نکردن چون تازه اومده تو برنامه واکسیناسبون کشوری ، کجا میتونن تزریق کنن؟؟

باید به مراکز بهداشت مراجعه کنیم ؟؟

کسی اطلاعی داره؟؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بجه ها کسی میدونه چطور بعضی تاپیکامونو حذف کنیم؟

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

الان فک نکنم پیدا بشه

من شهریور از داروخانه آزاد گرفتم۱۳۰۰

ب داروخانه ی هلال احمر شهرتون  هم سربزن

من  دکتر متخصص برا دخترم نوشت 

شماهم باید نسخه دکتر داشته باشین

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فک نکنم پیدا بشهمن شهریور از داروخانه آزاد گرفتم۱۳۰۰ب داروخانه ی هلال احمر شهرتون هم سربزنمن ...

مممنونم ازتون 

تهران هستین؟؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
مممنونم ازتون تهران هستین؟؟

ن اهوازم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

اما حتما پیگیرش باشین و تزریق کنید 

خیلی واکسن خوبیه برا جلوگیری از ذات الریه ومننژیت 

اوکی ، لطف کردی پاسخ دادی

خواهش میکنم 🙏🤍💙

گلم یه سوال دیگه ، بچه تون چند سالشه تزریق کردین براش؟؟و چند دوز دریافت کرد ؟؟

دخترمن ۸سالشه

یک دوز تزریق کردن 

باتوجه ب سن بچه ها میزان دوز دریافتیشون هم متفاوته

بچه های کوچیکتر چند دوز دریافت میکنن