2777
2789
عنوان

نی نی یار سوم کمک

99 بازدید | 6 پست

سلام عزیزم میشه لطفا چک کنید تیکر بارداری من چرا تایید نمیشه و مدام ارور میده ک تیکر در حال اقدام رو حذف کن در حالی ک این تیکرو فعال نکردم

و الکی تیکر فرزند دارم فعال هست برام اونم نمیتونم حذف کنم.😅

متشکرم 

@niniyar_3

کار خوبه خدا کنه …لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستید💙🥹 همون موقع که فکرشو نمیکردم خدا بهم یکی از فرشته هاش رو بخشید🤲🏻💜مامانِ هدیه مادرم فاطمه زهرا🤲🏻🥹در تاریخ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ فهمیدم مامان شدم😍برای تشکیل قلب بچم دعا کنید🤲🏻🥹

@niniyar_3  3

niniyar_3@

کار خوبه خدا کنه …لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستید💙🥹 همون موقع که فکرشو نمیکردم خدا بهم یکی از فرشته هاش رو بخشید🤲🏻💜مامانِ هدیه مادرم فاطمه زهرا🤲🏻🥹در تاریخ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ فهمیدم مامان شدم😍برای تشکیل قلب بچم دعا کنید🤲🏻🥹

@niniyar_3 3niniyar_3@

سلام عزیزم یعنی اینکه نمی تنید گزینه فرزند دارم رو غیر فعال کنید باید یکی دیگه از گزینه ها رو بزنید مثلا گزینه من باردارم و سپس تنظیمات تیکر رو انجام بدید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یعنی اینکه نمی تنید گزینه فرزند دارم رو غیر فعال کنید باید یکی دیگه از گزینه ها رو بزنید ...

عزیزم نوشتم براتون که

من در اصل میخوام تیکر بارداریمو فعال کنم اونو ک میزنم مینویسه تیکر در حال اقدامم رو حدف کن

من اصن تیکری فعال نکردم ک بخوام حذف کنم

فقط امتحانی زدم یه بچه دارم با اطلاعات اشتباه ک ببینم خمه تیکرا غیر فعاله یا فقط بارداری که دیگه فقط بارداری غیر فعاله!!!

حالا تیکر بارداری ک نمیتونم بذارم هیییچ تیکر فرزند دارم رو هم نمیتونم حذف کنم

سلام عزیزم یعنی اینکه نمی تنید گزینه فرزند دارم رو غیر فعال کنید باید یکی دیگه از گزینه ها رو بزنید ...

عزیزم میگم ک اصلا فعال نمیشه برام این گزینه!چجوری بگم دیکه بهتون واضح میگم به خدا

اصن تیک نمیخوره گزینه اش براش من!!!

@niniyar_3 3niniyar_3@

الان ک موقعیت در اقدامم رو هی میزنه غیر فعال کن نمیدونم کجا برم غیر فعالش کنم!

تیکر باردارم هم فعال نمیشه تا میزنم تایید میگه اول تیکر در اقدامم رو حذف کن !

الان ک موقعیت در اقدامم رو هی میزنه غیر فعال کن نمیدونم کجا برم غیر فعالش کنم!تیکر باردارم هم فعال ن ...

برای فنی میفرستم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت