2777
2789
عنوان

در پخت سوپ استاد شدم😅👍🏻

390 بازدید | 14 پست

سلام سلام. 

اینجانب یک موجودِ عاشق سوپ هستم! 

انقدر که از بچگیم توی بهترین رستوران ها هم، گاهی فقط سوپ می‌خوردم. 

ولی اصلا بلد نبودم درست کنم. 

برای همین همیشه هر وقت هوس سوپ می‌کردم از بیرون می‌گرفتم یا اینکه مامانم برام درست می‌کردن. 


ولی توی این چند روزه به دلیل سرماخوردگی همسرم که خیلی روز ها مجبور بود سوپ بخوره، لاجرم دست به کار شدم و در عرض چند روز یاد گرفتم خوشمزه ترین سوپ ها رو درست کنم! 


👈🏻👈🏻 ابتدا پیاز رو خرد می‌کنیم و فقط در حد سبک شدن تفت میدیم. 

بعد سینه ی مرغ با استخوان و یا ماهیچه گوسفندی رو به پیاز ها اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم تا رنگ مرغ و یا گوشت تغییر کنه. نمک، فلفل و زرد چوبه فراموش نشه. 

در مرحله ی بعد، هویج های ریز خرد شده و بعد قارچ های خرد شده(باز هم ریز) رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم. حالا نوبت فلفل دلمه ای و پیازچه خرد شده هست. بعد از اون مقداری جو حالا پرک یا ساده بسته به سلیقه ، اضافه می‌کنیم. اینجا بستگی داره که دوست داشته باشید از گوجه استفاده کنید یا شیر و خامه، من چون برای بیمار می‌پختم گوجه ریختم. اینجوری که گوجه های خیلی خیلی ریز(من با دستگاه خرد کردم که کمی فقط درشت تر از رنده شد) رو اضافه می‌کنیم و باز هم تفت می‌دیم.

وقتی خوب موادمون طعم دار شدن آب اضافه می‌کنیم و اجازه میدیم که مواد خوب بپزن. 


حالا مرغ یا گوشت پخته شده رو خارج، استخوان کشی و ریش ریش کرده و دوباره به مواد سوپ اضافه می‌کنیم. 


توی این مرحله یک قاشق غذاخوری آرد سفید رو در آب سرد حل می‌کنم(اگر شیر ریختین که همون شیر). خوب هم میزنیم تا گلوله آردی باقی نمونه و به سوپ اضافه می‌کنیم. 

و مقداری کره هم (خیلی کم) اضافه می‌کنیم. 


 اگر دوست داشتیم مقداری ورمیشل اضافه می‌کنیم (چون با گوجه بود خوب میشد به نظرم) و در نهایت جعفری و گشنیز خرد شده. 




طعمش بی نظیر میشه😋😋😋

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من سبزی و هویج و مرغ یا گوشت چرخی رو با ی پیاز میزارم روگاز همون اون جو پرک روهم میریزم با زردچوبه وفلفلل سیاه ی مزه خوبی میده طعم حلیم حدود ۳ ساعتم میزارم بپزه جو پرکا ک حلیم میشن مرغشم ک خیلی میپزه رشته رشتش میکنم یجوری مزه حلیم میده خیلی خوشمزه میشه

ایندفعه پیاز روسرخ نکن فقط نگینی کن خام بریز اول سوپ داخلش تابپزه بعد ببین چقدررتفاوت تومزه اس..

 آخر غذا زمانی ک میخای رب بزنی داخل سوپ ی پیاز بردار سرخ کن توش ی قاشق رب بزن وسرخ ک شد باادویه بریز داخل سوپ

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

والا من سبزی و هویج و مرغ یا گوشت چرخی رو با ی پیاز میزارم روگاز همون اون جو پرک روهم میریزم با زردچ ...

چه عالی 

ممنون از اینکه روش جذابتون رو به اشتراک گذاشتید😘❤️

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

ایندفعه پیاز روسرخ نکن فقط نگینی کن خام بریز اول سوپ داخلش تابپزه بعد ببین چقدررتفاوت تومزه اس.. آخر ...

سرخ نمی‌کنم اصلا فقط در حدی که کمی سبک بشن. 


ولی چشم حتما امتحان می‌کنم ممنون❤️

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792