2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده

28 بازدید | 8 پست

همیشه وقتی یک نفر میخواد بمیره من خوابش رو میبینم و توی خواب من میاد ولی تا حالا مرده نیومده بود به خوابم تا اینکه هفته پیش یکشنبه خواب دیدم 

مامان بزرگم که خیلی دوست داشتم و چندین بار برای دیدنش میخواستم خودکشی کنم اومد به خوابم و بهم گفت وقتشه هفته ی دیگه میبینمت هفته دیگه میشه فردا به نظرتون تعبیرش چی میتونه باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا درس نیست...بازم تو خواب میبینیش...برا ارامشت صدقه بدار کنار...برا مادربزرگت هم فاتحه بخون..

باشه ممنون انجام میدم ولی خدایی بخوام بگم خیلی دوست دارم بمیرم برم پیشش همیشه بهش میگفتم منو ببر پیش خودت کاش همین کار بکنه

حالامادر پدرته؟یا مادر مادرتون؟

مادر مامانم هست خیلی بهش وابسته بودم و دوستش داشتم ولی نشد پیشم بمونه پارسال جلوی چشممام خاکش کردن با اون ارزو های منی که 12سالم بود هم خاک شد و توی این مدت یکسال تا حالا چندین بار دست به خودکشی زدم ولی نا موفق بوده

مادر مامانم هست خیلی بهش وابسته بودم و دوستش داشتم ولی نشد پیشم بمونه پارسال جلوی چشممام خاکش کردن ب ...

عزیزم خدا رحمتش کنه...تو خودکشی کنی میری جهنم اونم تو بهشت با فرشتها میپره...اونوقت تو بمان سوزان سوزان...بزرگ بشی یادت میفته هم میخندی هم دلت تنگ میشه...مادر خودت که دخترشه خودکشی نمیکنه تو چرا نخود میشی این وسط