2777
2789

پدرشوهرم مرده جوون بود .الان سه تا بچه دیگه هم داره که یکیش خیلی کوچیکه یکیشم مجردهه ولی ازشون دوره.بعد تو ساختمونشون فک و فامیلای مادرشوهرمم زندگی میکنن که بیشتر وقتا باهمن.حالا شوهرم برگشته بهم میگه خانوادش تنهان باید برگردیم واحد بالایی مادرشوهرم‌. هنوز یکسالم نیست اسباب کشی کردیم ازونجا . کلا ۶۰ متره واحد قبلیمون ۲۰۰ متر بود اجاره دادن.خیلی اذیتم کردن توهین و تحقیر بازم داشتم اونجا زندگی میکردم تا رسماً خانوادش منو بیرون کردن ازونجا به شوهرم گفتم باید خونرو جداکنی که مجبور شد و کرد اونم با پول من .

الان میگه برگردیم .بنظرتون به پدرم بگم باهاش صحبت کنه که برنگردیم؟ یا خودم بهش بگم طلاق بگیریم؟ 

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

یه درصد هم نمیتونم برگردم به اون خراب شده قبلا که پدرشوهرم بود وضعیت اون بود الان اون نیست دیگه بدتر شده چون شوهرمم الویتش خانوادش بوده حالا هیچی دیگه

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز نیس حرف طلاق رو بیاری وسط

فقط رو حرفت بمون 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بنظرم اصلا نرو 

این اتفاق واسه مامان منم داشت میوفتاد مامانم جلوشو گرفت موقعی که من ۶ سالم اینا بود دقیقا پدربزگمم جوون فوت کرد سه تا هم بچه جوون داشت  

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...