آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
اولن بری پستمو ببینی صافت سک-نیست و صافت س- هست به معنی خورشید درخشان یا سانشاین دروغ بعدیت؟
چی فکر کردی با خودت؟ اینجا چاله میدونه که هرچی بخوای بگی بعد بیای اینجوری درستش کنی؟ مگه با بچه طرفی
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
اگه منظورم اون بود نام های دیگه ایم داره😉بعدشم خب مینوشتم سک دیگه چرا س نوشتم؟بعدشم شما دخالت نکنین ...
عزیزم باور کن یه ادم رندوم اینترنتی نمیتونه آرامشی که من الان دارم رو بهم بزنه
اگه هم به هم بخوره تو تاپیک ها شروع نمیکنم به توهین جنسی به هم جنسم و بعد با ایموجی😉 به دانسته هام افتخار کنم
دلمم بخواد رو هر کسی ریپ میزنم سایت عمومیه👍