2777
2789
عنوان

خوش قلبا لطفا بیاین

50 بازدید | 13 پست

من همش عصبیم‌ همش فکر و خیال زیادی تو سرمه خواهش میکنم بگید چه ذکری بخونم چه سوره ای بخونم ،خیلی خصوصیات اخلاقی بدی دارم چجوری ترکشون کنم ؟خیلی به همه بینم شکاکم اینارو چجوری ترک کنم ؟خیلی غمگینم

نمیتونم برم با مشاور شهرمون کوچیکه مشاور نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر صبح عبارات تاکیدی مثبت بخون و تکرار کن، کانال تلگرامی هست.افکار منفی را روی کاغذ بنویس و بعد کاغذ ...

ممنونم عزیزم باشه حتما همین کارو میکنم 

مثلا فکر میکنم نکنه عشقم با یه دختر دیگست اینو دقیق بنویسم بعد پاره کنم؟؟؟؟

ممنونم عزیزم باشه حتما همین کارو میکنم مثلا فکر میکنم نکنه عشقم با یه دختر دیگست اینو دقیق بنویسم بع ...

اره همین کار را بکن، ببین عبارات تاکیدی معجزه میکنه هر کدوم را اول صبح که از خواب بیدار میشی تکرار کن کلا پر انرژی میشی. خوردن سردی هم باعث افکار منفی میشه.

من برای هرچیزی میگم خدایا شکرت،هر‌چیزیا،مثلا پهلو به پهلو شدن که بدنم حال میاد یا بعد مسواک زدن تااااا چیزای بزرگ و مهم تر،از ته دل.انقده میچسبه کلا حالم خوب میشه

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

اره همین کار را بکن، ببین عبارات تاکیدی معجزه میکنه هر کدوم را اول صبح که از خواب بیدار میشی تکرار ک ...

باشه ان‌شاءالله همین کارو میکنم عزیزم ،عه نمیدونستم 

خودمم طبعم سرده

من برای هرچیزی میگم خدایا شکرت،هر‌چیزیا،مثلا پهلو به پهلو شدن که بدنم حال میاد یا بعد مسواک زدن تااا ...

آفرین کارت عالیه پس منم همین کارو میکنم دعا کن توروخدا رابطم عالی بشه اخلاقم همه چیم

آفرین کارت عالیه پس منم همین کارو میکنم دعا کن توروخدا رابطم عالی بشه اخلاقم همه چیم

حتما عزیزم خدا به همه مون کمک کنه☺️

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

باشه ان‌شاءالله همین کارو میکنم عزیزم ،عه نمیدونستم خودمم طبعم سرده

سعی کن گرمی بخوری. انشاءالله که همیشه سلامت باشی و حال دلت خوب باشه و زندگیت سرشار از عشق و محبت باشه دوست عزیز🌹🌷🌹

سعی کن گرمی بخوری. انشاءالله که همیشه سلامت باشی و حال دلت خوب باشه و زندگیت سرشار از عشق و محبت باش ...

چشم الهی آمین عزیزم ،همچنین خدا خیرت بده خیلی دعات قشنگ‌بود 😍خدا دلتو شاد کنه عزیزم ❤️🫂