2777
2789

چرا😲

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون که گفته بود الهی بچه هاتون بمیره ؟ 

داستانش چی بود.تا زدم روش نوشت تعطیل شده

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
اره ..اصلا از بیشعوری بعضی کاربرا منقلب شدم 

بعدا دلت میخواد دوباره بیایی اونوقت نمیتونی

بزرگترین دروغی که تو مدرسه بهمون گفتن جمع مذکر سالم بود😩😩😩😩😩😩.اخه مذکرا جمع شن یه جا جمع سالم میشه؟😩😩😩😩

ن بابا ..همچین ریختن رو سرم اوار شدن که ....هعی از بی ادبی بعضی خانما در عین اینکه فکر نیکنن خیلی با ادبن واقعا بی شخصیتن

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

نه اون فک کنم یه جمله ی بیربط بود فقط .نفرین نبود

بزرگترین دروغی که تو مدرسه بهمون گفتن جمع مذکر سالم بود😩😩😩😩😩😩.اخه مذکرا جمع شن یه جا جمع سالم میشه؟😩😩😩😩
ن بابا ..همچین ریختن رو سرم اوار شدن که ....هعی از بی ادبی بعضی خانما در عین اینکه فکر نیکنن خیلی با ...

کی کجا؟؟

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
ن بابا ..همچین ریختن رو سرم اوار شدن که ....هعی از بی ادبی بعضی خانما در عین اینکه فکر نیکنن خیلی با ...

کدوم تاپیک ؟ 

ببین این چیزا هست ، خودتو ناراحت نکن ‌، اینجا آدمو قوی می کنه ، اینجا رو قطع دسترسی کردی تو زندگیت تو جامعه میخوای چیکار کنی ؟‌ میخوای شونه خالی کنی ؟ کاربر بی شعور و بی ادب طرفدار نداره ،‌ دوست ندارم بری آوا 

کی کجا؟؟

درباره زندگی خودم حرف زده بودم اومده میگه ب چ حقی اینطوری میگی ..هر جور باشه اصلا حق نداری همچین بگی ..خیلی دلم شکست

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤