2777
2789

من نداشتم اما راه حلش خوردن ویتامین B1 سیصد هست که یجورایی استرس رو کم میکنه و موجب تقویت سیستم اعصاب میشه. چرا حملات پانیک سراغ یکی میاد؟ به دلیل استرس و خودخوری و فکر وخیال زیاد که قبلش عموما قفسه سینه درد میکنه و عرق سرد میشینه روصورت ، رنگ پریدگی صورت و حالت تهوع هست که این قرصه خوبه اما درمان قطعی نیست و پیشگیری میکنه که موقع شروع درد زود برید توی محیط آزاد و دم و بازدم انجام بدین و آب زیاد بخورین و قدم بزنین تا رفع شه در حال شدید ترش برای زود رفع شدن باید یکم شخص بالا بیاره تا به وضع عادی برگرده ،توی پنجاه درصد موارد هم موقع شروع درد قرص آسپرین میخورن که اونم مونده به بدن شخص که جواب بده یا ن اگه سیگاری باشه و غلظت خون داشته باشه آسپرین هم جوابه 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمعینی؟

خب اگه مطمعن نبودم که به شما نمیگفتم هیچ کدوم ا قرصها هم ضرری نداره ویتامین ب هم با ادرار دفع میشه و معروفه به داروی بی خیالی هر روز بخورین هم مشکلی نیست بخصوص قبل خواب

اخه پانیک درد نداره

حملات پانیک برای هر کی یجوره نمیدونم الان برا شما چی هست و چجوره همه علایم رو همه ندارن یکی موقع حمله پاهاش سست میشه و نا نداره پاشه ، یکی حالت تهوع میگیره ، یکی حس میکنه نفسش درنمیاد و خفه میشه ، یکی درد توی قفسه سینه حس میکنه متفاوته برای هرشخص

ن میخام ببینم تجربه داری یا ن

ن من تجربه ای ندارم اما مادرم اینجور حملاتی داشت و من با این روش این حملات رو از سه بار در ماه به سه بار در سال رسوندم و جواب بود که گفتم ب شما هم بگم

حملات پانیک برای هر کی یجوره نمیدونم الان برا شما چی هست و چجوره همه علایم رو همه ندارن یکی موقع حمل ...

اره عزیزم درسته مثلاخودم اول دلشوره استرس بعد حالت تهوع اسهال و استفراغ شدید معده درد بی حسی دست و پا ناندارم بلند شم تپش قلب وتنگی نفس الان که دارو میخوره خیلی بهتره خیلی علاعمش سبک هست زود رفع میشه