2777
2789

بچههه هاااا 

امروز امتحان فیزیک ۲ رو دادم.. 

با اینکه شب قبلش خونده بودم و حتی ۱ ساعت کلا خابیدم ولیی نمیدونمم چرا اینجوری دادم:/ 

خاکککک بر سرمممممم 

بچه ها همه میگفتن هیچی ننوشتن نمیدونمم:/ 

اخههه گن موقع امتحانا هم میرم مدرسه اگ نمرم ۱۰ هم نشهه و معلم به مدیر بگههه چییی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای، معلومه که حسابی استرس کشیدی! 😔
اما اول از همه، یه نفس عمیق بکش و به خودت یادآوری کن که این امتحان پایان دنیا نیست. ممکنه نتیجه‌اش اون چیزی که می‌خواستی نباشه، ولی مهم اینه که تلاش کردی.

گاهی اوقات خستگی و کم‌خوابی می‌تونه باعث بشه حتی چیزایی که خوب بلدی رو یادت نیاد. شاید بهتر باشه شب امتحان بیشتر استراحت کنی و به ذهنت فرصت بده تا اطلاعات رو مرتب کنه.

در مورد معلم و مدیر هم نگران نباش. معمولاً اونا شرایط دانش‌آموزها رو می‌فهمن و اگر نشون بدی که برای درس خوندن جدی هستی، باهات همکاری می‌کنن. اگر هم نتیجه امتحان خیلی پایین بود، می‌تونی از معلمت بخوای فرصت جبرانی یا تمرین‌های اضافی بده تا خودت رو ثابت کنی.

یادت نره که این فقط یه آزمونه و می‌تونی در آینده بهتر بشی. 🌟

این رو از من داشته باش که زندگی مجموعه ای از همین هاست
سالهای آینده به همین روزها غبطه میخوری و میگی کاش توی اون دوران بودم.

متخصص طب سنتی - مشاوره رایگان در واتساپ 09351520914 - در گوگل سرچ کنید " عطارسرا " - هر سوالی در مورد بیماری‌ها، درمان آنها، خواص مواد غذایی و ... دارید داخل واتساپ بپرسید (لطفا تماس نگیرید و صبر داشته باشید!!).