2777
2789
عنوان

ولی من فکر میکنم جدی جدی بابام جنی چیزی داره💩💩

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 34 پست
بهش میپرم طرف مامانمو میگیرم میگم چرا اینجوری میگی یا چرا این حرفو زدی یا وقتی ببینم مثلا این حرفو ب ...

اینقدر حالم گرفته شد که به فکرم نرسید خودم مامانمو ببرم😭

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
اینقدر حالم گرفته شد که به فکرم نرسید خودم مامانمو ببرم😭

عزیزم 💔

حتما بهش تشر برو و بگو حرفت خیلی بده و تاوان داره بترسونش 

بگو برای من هر دوتون مهم و عزیزید ولی نمیزارم که به هم صدمه بزنید و قلب همو بشکنید 

من انقدر اینجور حرفارو زدم بابام دیگه حفظ ظاهر میکنه و جلوی من به پر و پای مامانم نمیپیچه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی وقتی مامانم ناراحت نشه، من براش ناراحت میشم دلم براش میسوزهانگار تا حالا زندگی نکردههمش پای این ...

شما براش صدتو بزارو خوب باش براش کافیه دیگه احساس تنهایی نمیکنه

عزیزم 💔حتما بهش تشر برو و بگو حرفت خیلی بده و تاوان داره بترسونش بگو برای من هر دوتون مهم و عزیزید ...

امیدوارم تاثیر داشته باشه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
شما براش صدتو بزارو خوب باش براش کافیه دیگه احساس تنهایی نمیکنه

امیدوارم