2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.مبارک باشه.جنسیت موردنظرتون شد؟کجا انجام دادید؟تحت نظر کدوم دکتر؟همون دفعه اول گرفت؟پروسه اش رو ...

اول دکتر بهت دارو میده . بعد دو هفته میری پانکچر(تخمک کشی)

از شوهرتم نمونه میگیرن.

بعد میبرن آزمایشگاه جنین تشکیل میشه.

بهت میگن چند تا جنین دختر و چند جنین پسر داری.

بعد از یکی دوماه برات انتقال میدن

اول دکتر بهت دارو میده . بعد دو هفته میری پانکچر(تخمک کشی)از شوهرتم نمونه میگیرن.بعد میبرن آزمایشگاه ...

ممنونم از پاسخگوییتون.

چه سالی چقدر هزینه شد براتون؟

برای خودتون عوارض نداشت؟

درد هم داشتید؟

و اینکه میگن آی وی اف امپول زیادداره حتی بعد انتقال،شما چقدر آمپول تزریق کردید؟

ببخشید سوالاتم زیاده

من تهران مرکز مادران دکتر مینا عطایی.بله بار اول مثبت شد

این دکتر زیاد نتیجه مثبت داشته؟آمار موفقیتش بالاست؟

شماچند دفعه رفتید تهران؟

و سوال آخرم🙈مرحله اول از کجا باید نوبت بگیرم؟تماس بگیرم با مرکز مادران تهران یا مطب دکتر عطایی؟

ممنونم از پاسخگوییتون.چه سالی چقدر هزینه شد براتون؟برای خودتون عوارض نداشت؟درد هم داشتید؟و اینکه میگ ...

من همون امسال رفتم الان پنج ماهه باردارم دیگه.

هزینش هشتاد تومن شد طی مراحل مختلف نه یبارکی.

آره آمپول زیاد داره از اول درمان آمپول شروع میشه.

من الانم آمپول زیر جلدی میزنم به ناف.

این دکتر زیاد نتیجه مثبت داشته؟آمار موفقیتش بالاست؟شماچند دفعه رفتید تهران؟و سوال آخرم🙈مرحله اول از ...

ببین من اصلا این دکتر و نمیشناسم .

من تو شهر خودمون رفتم متخصص زنان . دکترم منو فرستاد مرکز مادران . این دکتر عطایی هم که پانکچر و انتقال و برام انجام داد اولین بار میدیدم.

تحت نظر دکتر پاک نیت تو قزوینم.

تهران دوبار رفتم یکی پانکچر  یکی روز انتقال

ممنونم از پاسخگوییتون.چه سالی چقدر هزینه شد براتون؟برای خودتون عوارض نداشت؟درد هم داشتید؟و اینکه میگ ...

هزینه پانکچر همون تخمک کشی۳۳ملیون بودقبلش هم دو سه ملیون دارو بود.

بعد هزینه تعیین جنسیت جنینا بستگی به تعداد جنین داره مال من  پنج تا جنین بود ۲۸ ونیم هزینه اش شد.

ده ملیونم هزینه انتقاله.

باز این وسط هزینه دارو و

ویزیت و سونو پیش دکترم میرفتم 

همه باهم هشتاد شد

ببین من اصلا این دکتر و نمیشناسم .من تو شهر خودمون رفتم متخصص زنان . دکترم منو فرستاد مرکز مادران . ...

ممنونم از وقتی که گذاشتید 🌺

امیدوارم به سلامتی زایمان کنید.