2777
2789
وای چرا اخه 🥺 توروخدا زود تصمیم نگیرید الکی الکی خرابش نکنید سر چی قهر کردید مگه

ببین نفهمه ببخشید خره تحملشو ندارم

همشونم همینن

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

سلام سنتی ازدواج کردم خیلی ناراضیم کاش زبونم لال میشد دعایی نمیکردم چن بار تا مرز طلاق رفتمعاقل باش ...

سلام عزیزم اخه چرا اینجوری شد 🥺 مگه تحقیق نکردین ؟ مگه چندماه قبل عقد صرف آشنایی نکردین ؟ بعد اینکه کدوم دعا رو خونده بودی همون با ایات سوره  نور ازدواج کردی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نور بود بزرگترین حسرت زندگیم اونان کاش اونموقع به یکی از اونا جواب مثبت میدادم

عزیزم ببخشید میپرسم چرا به اونا جواب مثبت ندادید خب ؟ من میخواستم سوره نورو بخونم ولی کیفیت ازدواج برام مهمه نه صرفا ازدواج یعنی دوس دارم خوشبخت بشم پس یعنی نخونم؟🥺

عزیزم ببخشید میپرسم چرا به اونا جواب مثبت ندادید خب ؟ من میخواستم سوره نورو بخونم ولی کیفیت ازدواج ب ...

چرا آشنا هم شدیم تحقیقم کردیم

نه منظورم اینه همه مردا نفهمن

نه ماه ها بود دیگه اصلا به ازدواج فکر نمیکردم که یهو این عنتر اومد

وقتی نور رو میخوندم ۳ تا خواستگار باکیفیت اومد اتفاقا ولی قسمت من خوشبختی نبود🙂

چرا آشنا هم شدیم تحقیقم کردیمنه منظورم اینه همه مردا نفهمننه ماه ها بود دیگه اصلا به ازدواج فکر نمیک ...

ای بابا ناراحت شدم 

عزیزم قبل از سوره نور خاستگار نداشتی ؟ یا داشتی درست حسابی نبودن ؟

اون خاستگاری که میگی عالی بود چجوری بودن از لحاظ موقعیت مالی و شغلی و اخلاقی ؟ سنتی اومدن جلو یا اشن ...

آره یکیش پولدار شهر اصل و نسب دار ۵ تا اومدن همه پولدار و مطرح

هم سنتی هم آشنا همه سر چیزای الکی رد شد

آره یکیش پولدار شهر اصل و نسب دار ۵ تا اومدن همه پولدار و مطرحهم سنتی هم آشنا همه سر چیزای الکی رد ش ...

وای چقد خوب 😍 من همیشه دنبال پولدار و بااخلاق بودم دگ هیچی برام مهم نبود اصلا قیافه برام اهمیتی نداره .یعنی با سوره نور خاستگار پولدار میومدههههه؟؟ 😍😍 

عزیزم روزی چندبار ایه هارو میخوندی ؟؟

چندماه بعدش خاستگارا اومدن ؟؟

ببخشید عزیزم اینم لطفا بگو قبل از سوره نور خاستگارات پولدار و حسابی نبودن ینی درپیت بودن قبلش ؟؟

آره یکیش پولدار شهر اصل و نسب دار ۵ تا اومدن همه پولدار و مطرحهم سنتی هم آشنا همه سر چیزای الکی رد ش ...

قشنگم یه تایپیک برا خوب شدن اخلاق همسر و زیاد شدن محبت بینشونه برات میفرستم راحتم هست سوره مزمل و با یه سوره دینه میخونی به اب شربت میکنی میخورید انشالله که اخلاق شوهرت ازاین رو ب اون رو میشه منم برات ایت الکرسی میخونم که انقد ماهی 💚

بیا لیلاک جون اینم تایپیکی که گفتم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2335922/%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D9%85-%D9%85%D8%B9%D8%AC%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF?page=1