2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قهرم و فکر میکنه مقصر منم درحالی که خودش بدترین رفتارارو داشته

آره دقیقا یه ساله بهش میگم بیا بریم مشاوره یه آدم بی طرف نظر بده بگه مقصر کیه بگه ایراد کجاست میگه خودت به روانشناس نیاز داری من نمیام

به قصد طلاق اومدم خونه بابام واقعا خودش نمیخواد درست بشه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

آره دقیقا یه ساله بهش میگم بیا بریم مشاوره یه آدم بی طرف نظر بده بگه مقصر کیه بگه ایراد کجاست میگه خ ...

هوووف 

از دس این مردا 

اینقدر مغرورن 

چی بگم خواهر 

همه واقعا درگیر قهر و طلاق و...

اینقدر دیدمم این چند روز موندم والا

هوووف از دس این مردا اینقدر مغرورن چی بگم خواهر همه واقعا درگیر قهر و طلاق و...اینقدر دیدمم این چند ...

اگه برگردم یا خودمو میکشم یا اونو

وای اسی جون خیلی خوشحال شدم دیدم ازدواج کردی 😍 انشالله خوشبخت باشی عزیزم . بلخره از کدوم دعا جواب گرفتی برا ازدواج ؟ از ازدواجت راضی هستی همسرت معیارهای اخلاقی و ظاهری و مالی که میخواستی رو داره ؟ سنتی بودین یا دوستی ؟

وای اسی جون خیلی خوشحال شدم دیدم ازدواج کردی 😍 انشالله خوشبخت باشی عزیزم . بلخره از کدوم دعا جواب گ ...

ممنون میشم جواب بدی عزیزم 

یادمه یجا گفتی از خوندن چند ایه سوره نور برات خاستگار خوبی اومده بود @lilaac1  

آره دقیقا یه ساله بهش میگم بیا بریم مشاوره یه آدم بی طرف نظر بده بگه مقصر کیه بگه ایراد کجاست میگه خ ...

وای چرا اخه 🥺 توروخدا زود تصمیم نگیرید الکی الکی خرابش نکنید 

سر چی قهر کردید مگه

وای اسی جون خیلی خوشحال شدم دیدم ازدواج کردی 😍 انشالله خوشبخت باشی عزیزم . بلخره از کدوم دعا جواب گ ...

سلام سنتی ازدواج کردم خیلی ناراضیم کاش زبونم لال میشد دعایی نمیکردم چن بار تا مرز طلاق رفتم

عاقل باش دعایی چیزی نکن بشین زندگیتو بکن

ممنون میشم جواب بدی عزیزم یادمه یجا گفتی از خوندن چند ایه سوره نور برات خاستگار خوبی اومده بود @lila ...

آره نور بود بزرگترین حسرت زندگیم اونان کاش اونموقع به یکی از اونا جواب مثبت میدادم