2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره واقعا 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یله عزیزم،  خیلیاشون سنشون کمه هیج تجربه ای از زندگی ندارن،  ضمن اینکه دیدگاه  و شرایط خونوادگی هر کی متفاوته،  یه راهنمایی هر چند هم دلسوزانه باشه،  ممکنه گند بزنه به زندگی آدم،  پس اینجا به قول خودتون فقط  واسه سرگرمی خوبه،  چرا  بعضی پستهای بارداری و  بچه داری و تجربه ش ممکنه مفید باشه تا حدودی. 

میدونی چرا؟چون طرف فقط همون یه قسمتی که ازش ناراحته را میگه و توقع داره راهنمایی برای زندگی چند ساله که توی دو تا خط گفته را بگیره، حتی مشاور هم بریم از بچه‌گی سوال میپرسه تا زمان حال. از طرف دیگه اگه کاربری از اخلاق استارتر ایراد بگیره سریع بهش برمیخوره و منتظر تایید هست. برای همین نه میشه راهنمایی خواست نه میشه راهنمایی کرد.