2777
2789
عنوان

شوهرم تا صبح با دوستاش بیرون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصدتون بهم زدن زندگی ایشونه؟

نه اصلا همچین قصدی ندارم  ولی خیلی بده مرد زنو تنها بذاره بره ولگردی بعدم من راهکارم برای درست کردن اخلاق شوهرشه نه جدایی 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

نه اصلا همچین قصدی ندارم ولی خیلی بده مرد زنو تنها بذاره بره ولگردی بعدم من راهکارم برای درست کردن ...

نه تنهام نذاشت من خونه پدرم بودم

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

اگه توی یه خونه بودن کار همسرشون عجیب و زشت بودولی گویا هنوز عقدن

دیگه بدتر من هرکیو دیدم رفیقی بوده تو متاهلی هم همون بوده . دست زنه زن باید جمع کنه دستش بگیره مردو .

نکه کارش اشتباه باشه نه خیلی مردا همینن اینجوری رفیقی ان  ولی زن باید برا یبارم ک شده جمعش کنه

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

اگه توی یه خونه بودن کار همسرشون عجیب و زشت بودولی گویا هنوز عقدن

چون من شرایطشو داشتم همینجوری بود بجا اینکه با من بیاد با رفیقا دور دور . الان تازه تازه درست شده وقت میزاره

دیگه بدتر من هرکیو دیدم رفیقی بوده تو متاهلی هم همون بوده . دست زنه زن باید جمع کنه دستش بگیره مردو ...

ولی من میگم اگر اینجوری پیش برن همسرشون پنهان کار تر میشن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ولی من میگم اگر اینجوری پیش برن همسرشون پنهان کار تر میشن

یچیز بگم من دوسته همسرم رفیقی بود تو نامزدی همون رفیقا ماشینشو چپ کردن و تو نامزدی دختره بی شوهر شد.

همون رفیقا گردن نگرفتن مرگشو دور از جون البته.

پس واقعا ارزششو داره بالاخره اسم شناسنامشه برا خودشه یکم نم نم روش کارکنه