بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش رابطه میخواست.. اینجوری بغل هم میشد ولی اونم میل نداره.. ولی بچمو راحت بغلش میکنه منم پیش خودم م ...
کلا از اول رابطه کم میخواست یا اخیرا اینطوری شده
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
شوهر من پدر بودنم بلد نیست چون الگو درست نداشته بلده نمیکنهخوب و خوشگل مثل پسرا17 ساله لاس میزنه میگ ...
وای امیدوارم خدا به نحوی نجاتت بده ،،،،ناراحت شدم بخدا دوست عزیزم😔😔😔ولی کلا همه اقایون یه پوخ هستن ، یکی بیشتر بده یکی کمتر
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
اولا اینطوری نبود که اونم فک کنم بخاطر بچه رابطه میخواست بعد به دنیا اومدن بچه خیلی سرد شد البته بهش ...
یا خداااا
ازش چیزی دیدی مگه ؟؟؟ تهمت بزرگیه ها اگر نتونی ثابت کنی
یا خدااااازش چیزی دیدی مگه ؟؟؟ تهمت بزرگیه ها اگر نتونی ثابت کنی
به خودش که نمیگم فلان کاره ای... دوست ندارم چیزیو ثابت کنم.. اهل جدایی نیستم بخاطر بچم ولی میدونم چیزی هست.. مثلا دوس داره من که میرم خونه مامانم شب اونجا بمونم موهای کل بدنشو میزنه.. یا اینکه چند سال پیش با دوستاش حرف میزد در مورد کدو واین چیزا صحبت میکردن
به خودش که نمیگم فلان کاره ای... دوست ندارم چیزیو ثابت کنم.. اهل جدایی نیستم بخاطر بچم ولی میدونم چ ...
ای داد بیداد
امیدوارم خدا به دلت آرامش بده و سر به راهش کنه
ممنون عزیزم خدا بهترینها رو نصیبت کنهخدا کنه فقط نباشه
من یه وقتایی آرزو میکنم شوهرم بمیره تا راحت شم ...واقعا از ته قلبم اینقد ازش دلگیر میشم ک حد نداره ...میفهممت
من تا دیروز همین بودم گاهیولی دیروز که واقعیت ازدواج و موندن باهامو گفت هر نفس دعا میکنم بمیره نقشه ...
ای خدا😔😔😔😔