2777
2789
عنوان

عزیزدلم دیشب خوابتو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 22 پست
آخ لعنت به سرطان 😔خدا ببخشه و بیامرزه روحشون شاد عزیزم ازت خواهش میکنم نذار بچه هاش اذیت بشن اونا خ ...

بچه ها پیش خانواده من هستن منم اخر هفته ها میتونم بهشون سربزنم.ولی همه خانواده دوستشون داریم و حواسمون هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه ولی باید با این غم بسازید مخصوصا برادرت باید دوباره رو دور بیافته به خاطر عشقش به بچه ها. غم نبود مادر کمر شکنه ولی نباید بذارین بچه ها اینقدر داغون بودن شما و بابا رو ببینن. انشالله که داغش از پا درنیاره شما و بچه ها رو. خدا هیچ خونه ایی رو بی مادر نکنه

سلام ببخشید اون طرف تایپک رو بستن مجبور شدم اینجا بیام بگم کسی رو مجبور به  رحم اجاره نکردن هر کاری سخته ی کار راحتر شاید هرزگی باشه ولی از دست همه کس برنمیاد  ترجیح میده تا دم مرگ بره ولی هر کاری نکنه که راحتتره

ازخون جوانااان وطن لاااله دمیده🥀از قامت سرو قدشان سروها خمیده خدا سروها خمیده🖤🥀