2777
2789

دخترم مریض شده حالش به شدت بده اصلا نمیتونست رو پاهاش واسته شیاف دیکلوفناک نصف کردم براش گذاشتم ولی تبش اصلا اصلا پایین نیومد از دکتر داروخونه پرسیده بودم مجبور شدم تنها ساعت یک و نیم حرکت کنم ببرم اورژانس یه جای خصوصی و خیلی خوب بردمش کلی معطلی داشت تمامه وقت دخترم رو بلند کرده بودم و بغلم بود بعد موقعه سرم همه خانواده بودن مادر و پدر بالاسر بچشون قربون صدقه میرفتن و برا بچه هاشون کیک و شربت و بادکنک و اسباب بازی میخریدن اما چون من غریب بودم نمیشد دخترم رو تنها بزارم و براش خرید کنم ب قدری حالم گفته شد خانم های اونجا همش میپرسیدن پدرش کجاست چرا تنها اومدی خیلی بدم می اومد

موقعه برگشتم اسنپ پیدا نمیشد یه اقا با دخترش اونجا بودن به من گفت کجا میرید گفتم اسنپ گرفتم داره میاد نیازی به کمک نیست و من بازم داخله درمانگاه یک ساعت نشسته بودم چون ماشین پیدا نمیشد

دوباره اقاهه اومد گفت کجا میرید برام زحمتی نیس میرسونتمون گفتم نیازی نیس لطفا دوباره نگید گفت این وقت شب درست نیس بزار کمکت کنم اومد پیشم نشست بلند شدم گفتم مزاحم نشو

خداروشکر اسنپ همون لحظه پیدا شد رفتم بیرون واستادم تا به مقصد برسه دختر نازمم بغلم بود داشتم میشکستم ماشاالله سنگین شده اقاهه دنبالم اومد گفت واستا الان میام تو همین حین که اقاهه رفته بود اسنپ رسید تا خواستم سوار شم مرده با ماشین پشت ماشین اسنپ واستاده بود پیاده شد پرید جلو اسنپ گفت لازم نیس برو راننده گفت مگه الکی هست من کلی راه اومدم لغو نمیکنم طرف ۱۰۰ تومن در اورد به راننده داد گفت برو کله کرایه من ۵۰ تومن میشد منم داد و بیداد راه انداختم و به راننده گفتم این مزاحمه نرو

در کل عجب معجزه ای عجبی امشب دیدم مگه خوبی کردن زوری هم میشه معلوم نبود جدی قصدش چی بود 

طرف شاسی بلند داشت یه دختربچه ۷ یا ۶ ساله همراهش بود به ظاهر ادم خطر ناکی نبود ولی من اعتماد نکردم 

برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسنپ تحت نظر سپاه هست خیلی معتبره

من خیلی واسم پیش اومده که راننده اذیتم کرده و چقدر استرس کشیدم تا مقصد رسیدم 

حتی یکبار راننده وسط راه پیادم کرد میخواست کتکم بزنه  فرار کردم  

امنیت سفر هم اینطور موقع ها به هیچ دردی نمیخوره 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم