خدا لعنت کنه کسایی رو که این ویرو سای دست سازو میندازن به جون ملت نمیدونم هدف چیه پسرو دختر شش وسه سالم شش روزه تو تب دارن میسوزن از حال وروز خودم که نگم براتون با این حال بدم پرستاریم میکنم من که ادم بزرگم حس میکنم تمام استخونای بدنم شکسته بچه کوچیک چجوری میخواد تحمل کنه این دردو هر کی متنمو میخونه لطفا یه حمد برای بچهام بخونه انشالله حاجت روا بشین 🙏
پسرم نوزاده ولی دکتر برای سرفه هاش یه شربت داد خیلی سریع خوب شدآیورامی
ممنون عزیزم🌹🌹🌹 دختر منم چند تا شربت بهش داده دکتر ولی خوب نمیشه چون میره مدرسه و متاسفانه رعایت نمیکنه کلاه و شالگردنشو نمیپوشه هوای سرد که نفس میکشه دوباره بدتر میشه اگه تو خونه بود انقد دنباله پیدا نمیکرد مریضیش
الهی عزیزمایشالله زودتر خوب بشهاره سرما بدتر میکنه ، اینکه توخونه گرمه و بیزون سرد و یه تایمی از روز ...
ممنون عزیزم آره دقیقا هرچی هم بهش میگم تو مدرسه نرو حیاط یا میری کلاه شالگردن بپوش ولی وقتی میره با دوستاش همه چی یادش میره بعدم میاد میوفته به تب و سرفه والتهاب گلو و..
ای واینمیدونم این ویروس چی بود اومد افتاد به جون مردم
هیچ جوره هم کم نمیشه قبلا یه دوره ای بود وتموممیشد یا یبار آدممیگرفت ایمنی بدن بالا میرفت الانکه تا دوره درمان رو کامل کردیم شربت ها رو خوردی و فکر میکنی دیگه تا چند ماه راحتی