2777
2789
یعنی به خاطر لاغری خوردی

ن اصلن، من بخاطر حرکات کم روده میخوردم و بخاطر التهاب روده هام ولی چربی بدنمو صفر کرد. موهای سرم زیاد شد کم خونیم بر طرف شد این قضیه برای ۷ سال پیشه ولی نباید زیاده روی کرد چون اثرات بدی داره اگه زیاد بخوری

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

دبیرستان بودم صبح قبل از صبحانه سرکه می‌خوردم فکر میکردم با این روش وزن کم میکنم خیلی هم چاق نبودم م ...

اخی الهی بگردم😂 اره خیلی ضرر دارع ناشتا معده به مشکل میخوره

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلن، من بخاطر حرکات کم روده میخوردم و بخاطر التهاب روده هام ولی چربی بدنمو صفر کرد. موهای سرم زیا ...

چه خوب طرز خوردنشو کامل بزام بگو بی زحمت🙏🏻

چه جوری میخوردی از کجا میشه خرید

عطاری ها دارن،قبل غذا یک قاشق مربا خوری با آب ولرم ولی حدود ۲ سال خوردم. الان هم بخاطر ریزش موهام و کم خونی شدیدم میخوام دوباره بخورم

تو چند مدت چقد لاغر شدی ضرری داشت؟

ببین اگه زیاد بخوری ضرر داره. من روده هام تنبلی گرفت تو سن پایین چند بار جراحی کردم بی فایده بود. اومدم سبوس گندم رو با آب ولرم ی مدت خوردم روده هام تنظیم شد ولی بعد ۶ ماه دقیقا هر کی منو میدید میگفت نصف شدی

عطاری ها دارن،قبل غذا یک قاشق مربا خوری با آب ولرم ولی حدود ۲ سال خوردم. الان هم بخاطر ریزش موهام و ...

مرسی گلم لطف مردی میگم تو چه مدت دقیقا چقد کم کردی من تا عید میتونم ۲۰ کیلو کم کنم؟