2821
2789
عنوان

دوسالی که زندگیم زیر و رو شد

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 19 پست
اخر الزمان که هستیم منطور از زمان تعیین کردن این هست که نباید بگیم فلان تاریخ، اگر امام زمان تشریف ب ...

خب اگرم ادم بدی باشیم میمیریم هیچکدوم از اینارو نمیبینیم

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

توبه پس چی هست شما توبه کنید توبه واقعی و حق الناس ها رو اروم اروم دعا کنید و روزانه استغفار بگید صلوات بگید قران بخونید نماز بخونید قرص دارید ادا کنید برای حق الناس هاتون خیرات بدید یا قران بخونید طلب بخشش کنید از خدا برای اون طرف، خدا می بخشه هر روز با امام زمان صحبت کنید و نماز استغاثه بخونید و بقیه راهکارایی که عرص کردم خدا بی نطیر هست صدقه روزانه فراموش نشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم نگران نباش ذره ذره پیش برو و بابت کارهای گدشته توبه کن ماها بی گناه نیستیم خدا خیلی مهربون و توبه پدیر هست توبه کنید قبول می کنه

توبه پس چی هست شما توبه کنید توبه واقعی و حق الناس ها رو اروم اروم دعا کنید و روزانه استغفار بگید صل ...

من هیچ حق الناسی گردنم نیست

اهل نمازم نیستم نمیخوامم باشم

ولی قرانو دوس دارم گاهی ک دلم گرفته لاشو باز میکنم میخونم ببینم چی گفته

ولی خدارو خیلی دوست دارم

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
من هیچ حق الناسی گردنم نیستاهل نمازم نیستم نمیخوامم باشمولی قرانو دوس دارم گاهی ک دلم گرفته لاشو باز ...

همینم خوبه و خدا رو شکر که حق الناسی گردنتون نیست، برای ظهور اقا دعا کنید و از خدا بخواهید خدا ما رو هم از یاران واقعی امام زمان قرار بده، اگر برای طهور دعا کنید امام زمان هم برای شما دعا می کنه و چی بالاتر از دعای یک امام معصوم، پایدار باشید عزیزم

2825
2823
2791
2779
2792