این قدر مشکلاتم زیاده که حد نداره ۳۷ سالمه از بی کسی دو تا مرغ عشق شدن بچه های من مونس تنهایی من یه خواهر یه هم صحبت به هم زبون ندارم که حتی باهاش درددل کنم سرمو بزارم رو شونش و غصه دلمو بگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دلم برای کسی تنگه ک ذره ای براش مهم نیستم 🙂عشقم یطرفس
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
ایه الکرسی بخونید ایات قران رو ظهور اقا رو هم بخواهید خدا رو قسم بدید به ۵ تن ال عبا مشکلاتتون حل بشه، برای منم دعا کنید شاعل بشم ی شغل خوب و پردرامد و حلال
ناامید نباش با امام زمان حرف بزن امام زمان خیلی تنهاست باورت کن حاجتاتو می ده امام عصر ماست، بهشون سلام بده صلوات بفرست بهش بگو دوسش داری بعد حاجتتو بگو، به خدا هم بگو قسم بده خدا رو که هم طهور اقا رو نزدیک کنه هم حاجتای شما رو بده