2821
2789
عنوان

احساس میکنم خودمو گم کردم

234 بازدید | 10 پست

نمیدونم چمه

من ادم برونکرایی یودم که تو مدرسه بخاطر برونگرا بودنم و خوشرو بودنم معرف بودم از طرفی نمره هام همه بالای 19 بود بجز عربی البته 

ولی حالا که رفتم مدرسه جدید تبدیل به یه ادم با اخلاقای بد شدم و حتی خودمم احساس میکنم خودمو میگیرم چه برسه به بقیه🤦🏻‍♀️

نمره هامم همه پایین اومده با اینکه خیلی بیشتر از قبل درس میخونم 

همه اینا به کنار من الان نه ورزشکارم نه یه دختر محبوب تو مدرسه

کلا دوتا دوست پیدا کردم که یکیشون پشت سریمه یکی دیگشونم بغل دستیمه 

واقعا اینکه خودم نیستم رومخه 

منم خودمو گم کردم انقدر برا اینکه بقیه خوششون بیاد چهرمو عوض کردم که دیگه نمی دونم کدوم چهره مال خودمه

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
منم خودمو گم کردم انقدر برا اینکه بقیه خوششون بیاد چهرمو عوض کردم که دیگه نمی دونم کدوم چهره مال خود ...

اومممممم خیلی بده که انقدر نظر مردم برامون اهمیت داره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اومممممم خیلی بده که انقدر نظر مردم برامون اهمیت داره

منم تو مدرسه قبلیم محبوب نبودم ولی خب لاقل یک ووست داشتم اینجا همون یدونه رو هم ندارم  تنها نمیشینما ولی خب این دختره که باهاشمم دوست واقعیم نیست خودشم میگه 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
منم تو مدرسه قبلیم محبوب نبودم ولی خب لاقل یک ووست داشتم اینجا همون یدونه رو هم ندارم تنها نمیشینما ...

دقیقن اینی که باهاشم دوستمه ولی حس واقعی بودنو نمیده 

حس میکنم زودگذره و فقط تموم میشه

دقیقن اینی که باهاشم دوستمه ولی حس واقعی بودنو نمیده حس میکنم زودگذره و فقط تموم میشه

ببین اصلا این دوست من نیست مثلا اینجوریه که زنگ تفریح ها باهاشم و باهم میریم خونه حتی بعد ۳ ماه شمارشو ندارم

خوب شدی شما؟

عزیزم خیلی وقته اینجا نیومده بودم

ولی اره خیلی بهترم دیگه برا خودم واجب نمیدونم خیلی جاها نقاب بزنم حرفمو و عقایدم و راحت و بودن ترس میزنم اون چیزی که از نقاب زدن اذیتم میکرد ثبات نداشتن بود که خیلی بهتر شد

و اینکه با اینم کنار اومدم که واقعا وقتی با یک سری ادمیه جا هستی نیاز نیست خودتو تغییر بدی ولی میتونی متناسب با اونا رفتار کنی