بانومهربانی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3829 عنوان مزونیدلینگ صورت 98 بازدید | 7 پست خانما برای جای جوش و منافذ صورت جواب میدهچند جلسه برم نتیجه رو میبینم؟ عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.) 1403/10/07 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنانه002 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3778 من دارم میرم چهار جلسه پارسال رفتم سه جلسه امسالخیلی کم تاثیر داشته برام ی کوچولو کوچیکتر شدنولی اینم بگم پوستم حساس تر و نازک تر شده
چیکیتیتا عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 1753 سلام بانو جانخوبیدخیلی پوزشداخل یکی از تاپیکا گفته بودی از خمیر جرمگیر کیمیا استفاده کردیواقعا اثر داره؟من جرم پشت دندون دارم ، جرمگیریم می کنم ولی باز...اونارم از بین میبره؟ 🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
بانومهربانی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3829 سلام بانو جانخوبیدخیلی پوزشداخل یکی از تاپیکا گفته بودی از خمیر جرمگیر کیمیا استفاده کردیواقعا اثر د ... بله عزیزم عالیه استفاده کنید خودتون متوجه میشین عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
بانومهربانی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3829 سلام بانو جانخوبیدخیلی پوزشداخل یکی از تاپیکا گفته بودی از خمیر جرمگیر کیمیا استفاده کردیواقعا اثر د ... بله عزیزم عالیه استفاده کنید خودتون متوجه میشین عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
ققنوس۶۹ عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2248 سلام آبجی خوبی؟توی یکی از تاپیک ها سال ۹۹ این متن را گذاشتین چسبندگیتون برطرف شدعضویت: 1398/04/15تعداد پست: 3394ترکیبات داروی چسبندگی رحم👇👇👇👇☘ چسبندگی رحم🔰موارد مصرف:🔸چسبندگی رحم🔸چسبندگی لوله های رحم🔸چسبندگی تخمدان✅مواد لازم:1⃣برگ شنبلیله یک واحد2⃣مرزنجوش یک واحد3⃣روغن ریتون بودار(بکر) نصف لیوان✍برگ شنبلیله و مرزنجوش را درشت اسیاب کرده و مخلوط شوند.☑️روش مصرف👈مخلوط را بیست دقیقه در اب فراوان جوشانده و پس از ولرم شدن نصف لیوان روغن زیتون خوب به ان اضافه کرده و نیم ساعت در ان بنشینید.⭕️شکل ظرف و سطح اب باید به گونه ای باشد که اب تا ناف شخص برسد.این دارو رو درست کنید و ماه اول که میخوایید درمان شروع کنیداول از همه این گزینه رو به مدت5شبیه شب درمیون انجام بدیدفقط من هرشب انجام دادم و حلبه یعنی بذر شنبلیله هم توش اضافه کردم...................................خواستم بپرسم منظورتون از یک واحد چیه؟برگ شنبلیله خشک باشه یا تازه؟؟؟؟ به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
خورشیدشرق عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 9619 سلام ببخشید میشه بگید که ماشین ظرفشویی تون که مارک پاکشوماس (داخل یه تایپیک گفته بودید) چند نفرس و دقیقا اسم مدلش چیه ؟
استرپتونومونیاکوکوس عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 5363 سلام وقتتون بخیر ببخشید یه سوال داشتم درباره چشم مادرتونبیناییشون بعد از ویترکتومی به طور کامل برگشت؟؟ یعنی میتونن بخونن ؟ .