2777
2789
عنوان

پادرد و کمردرد روز هشت انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 28 پست
اره ولی این دفعه خیلی شدید یخ میکنه ک اصلا با جوراب پتو گرم نمیشه

من با اقدام ک حامله شدم پاهام یخخخخ بود 

صبر داشته باش

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

پاهاتم درد میشد؟ مخصوصا رون ها و باسن؟

دقیق یادم نیست ولی کلی سرچ کردم بعضیا کلی علائم داشتن منفی بودم بعضیا نداشتن مثبت 

کلا به هیچی توجه نکن میدونم حرفم فایده نداره 

من پارسال ۴ بهمن انتقال دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براتون صلوات فرستادم

فدای دلت منم فرستادم برات

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

نمیدونم توکل بر خدا.این پا دردم خیلی بده تجربه ای شما نداری؟

سلام عزبزم شما مثبت شد انتقالت من روز هفتم انتقال هستم بار پنجم دیرو بی بی چک زدم منفی بود خیلی میترسم کمر درد شدید دارم

سلام عزبزم شما مثبت شد انتقالت من روز هفتم انتقال هستم بار پنجم دیرو بی بی چک زدم منفی بود خیلی میتر ...

سلام عزیزم نه منفی شدم.

روز ۵ خیلییی زوده ب خودت استرس دادی بیخودی.

انشالله مثبته.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزیزم نه منفی شدم.روز ۵ خیلییی زوده ب خودت استرس دادی بیخودی.انشالله مثبته.

سلام عزیزم روز نهم ک دیروز بود بازم تست زدم ولی منفی بود دختر خالم با من انتقال داد از روز هشت مثبت شده تستش

سلام عزیزم روز نهم ک دیروز بود بازم تست زدم ولی منفی بود دختر خالم با من انتقال داد از روز هشت مثبت ...

سلام عزیزم نتیجه انتقالت چی شد؟ انشاالله ک مثبته.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون