2777
2789
فقط خواهرانه ی چیزی میگم بهت. حداقل تا ۶ ماه وارد هیچ رابطه ای نشو... بعد از جدایی روح انسان دچار یک ...

حتما عزیزم الان واقعا امادگی پذیرش ادم جدید نداره قلبم و درگیر ظلمی هستم که بهم شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبیعیه، خیلی متاسفم امیدوارم حالت زودتر خوب بشه

ممنونم 

من افسردگی گرفتم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

منم باید زودتر دل میکندم. خدا بهترینارو برات رقم بزنه

ممنونم عزیزم 🌹

اره دل کندن ازش خیلی برام سخت بود به همین خاطر طولش دادم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

منم باید زودتر دل میکندم. خدا بهترینارو برات رقم بزنه

انشاالله خدا به دل شکستت نگاه کنه و با بهترینش برات جبران کنه  

میفهمم چی میگی دل کندن خیلی سخته خدا زودتر حال دلتو روبه راه کنه

ممنونم 

امیدوارم که خدا حواسش بهمون باشه

من نزدیک ۲ساله جداشدم  ولی ادم درست اصلا نیومده تو زندگیم 😕

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒