اینکه چقدر حرفامو قبول داشته باشید به دید و طرز فکر خودتون بستگی داره اما وظیفه میبینم اینو بگم احتمالا واسه شما یا اطرافیانتون هم تو این کانالای تلگرامی و یا صیغه یابی عضوتون کردن و مشاهده کردید که متاسفانه چجوری زنان رو مثل کالا عرضه میکنن و بعضا مجوز هم دارن اما من واقعا تو کتم نمیره چی میشه یه زن که میتونه به جایگاه مقدس مادری برسه خودشو قانع میکنه تن فروشی کنه و این هیچ فرقی با هرزگی نداره حتی اگه اسلام قبولش کرده باشه با نهایت احترام رد میکنم چون دیدم که چند خانواده پاشیده و نابرابری شدیدی ایجاد شده از این لحاظ که زن در این شرایط که همسرش کسیو صیغه کرده باشه دادگاه حق طلاق نمیده و این یه ناامنی برای ازدواج دخترا فراهم کرده با استرس اینکه نکنه بره خیانت کنه و ....
اون بدبخت بیچاره هام میرن نظافتچی و اینا میشن کم پیش میاد تنفروشی حالا زمان قدیم بود اره اکثرا از حرصشونه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی