2777
2789
عنوان

چرا هیچکی رو نمیپسندم🤔

286 بازدید | 34 پست

تمام پیشنهادها و خواستگارامو رد میکنم 

احساس میکنم در حد من نیستن

حالا نمی‌دونم مشکل از منه یا اونا ولی از نظرم هیچ کدومشون خوب نیستن 

هرچی سنم بیشتر میشه سخت پسندتر میشم

همه میگن کار درست رو انجام میدی ولی خب خودم تنها میمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چیشون بدت اومد مثلا

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

اگر از نظر ظاهر و خانواده ، تحصیلات و فرهنگ و درامد  بالا باشی خب حق داری در حد خودت بخواهی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

منم خالم همینجوری هس پزشک میاد خاستگاریش رد میکنه میگه اگه اون دختر بیست ساله بودم قطعا قبول میکردم ولی الان با این سنم ی چیزی بیشتر میخام پزشک بودنش فقط برام کافی نیس واقعا درکش نمیکنم

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

۲۳ سالمهدانشجوام و رشته خوبی میخونم به راحتی میتونم مهاجرت کنم خوشگلم هستم😌😂

خدای اعتماد ب سقفی بیاد پایین خاهرم آسمون پاره شد😂😂شوخی میکنم عزیزم

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)