2777
2789

۵ روز شد یا ی هفته

دقیق یادم نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها ممنونم

عزیزم هزینه عملت چقدر شد؟ بینیت گوشتی بود یا استخونی؟ منم قصد دارم عمل کنم فقط تو انتخاب دکتر موندم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

عزیزم هزینه عملت چقدر شد؟ بینیت گوشتی بود یا استخونی؟ منم قصد دارم عمل کنم فقط تو انتخاب دکتر موندم

هزینش حدودا 28میلیون شد .

البته برا رفتو برگشتم خیلی کرایه دادم اون جدا

1میلیونم هزینه آزمایش و عکس 

بینیم گوشتی بود .

اگه دوستداری برو آدم چیزی حس نمیکنه فقط دوران نقاهتش عذابه

هزینش حدودا 28میلیون شد .البته برا رفتو برگشتم خیلی کرایه دادم اون جدا1میلیونم هزینه آزمایش و عکس بی ...

چقدر هزینش خوب بوده کجا هستین شما؟ من شیراز پرسیدم هزینه ها ۴۵ با بالا بود

اره خیلی دوس دارم برم اخه من تصادف کردم یخورده تیغه بینیم کج شده خیلی بدم میاد و اعتماد بنفسمو گرفته

چقدر هزینش خوب بوده کجا هستین شما؟ من شیراز پرسیدم هزینه ها ۴۵ با بالا بوداره خیلی دوس دارم برم اخه ...

من کرجم و تهران عمل کردم دکترمم خدایی خوب بود البته نتیجه عملمو هنوز ندیدم گچ روشه .ولی تنفسم اوکیه و افتادگی بینیم برطرف شده .و در کل کبودی و ورم نداشتم اصلااا 

من کرجم و تهران عمل کردم دکترمم خدایی خوب بود البته نتیجه عملمو هنوز ندیدم گچ روشه .ولی تنفسم اوکیه ...

خیلیم عالیی انشاالله که نتیجشم همونی باشه که خودت دوس داری عزیزمم مبارکه