2777
2789

اگه خواب بیینیم عروس شدیم داماد رو هم نمیشناختم خوشحال هم بودم تو خواب تعبیرش چیه؟مجردم دخترم ۲۴ سالمه

تنها چیزی که تو سال ۱۴۰۴ میخوام یه شوهررره.خدایا یه شوهررر بهم بده مرسییی ازت ماچچچ بهت خدا جونم🩵🥹💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من خواب دیدم تو یه مهمونی معمولی یه دختری بهم شیرینی تعارف کرد تا فاتحه بخونم برای کسی که مرده بود و من اصلا نمیشناختم. منم یه شیرینی برداشتم خوردم فاتحه ش رو هم خوندم😐🤝🏻 تعبیر خاصی داره؟

۲۶ سالمه و دخترم

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

توروخدا درخواست دوستیمو قبول کن 

آخه نمیتونم اینجا بگم

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

اگه خواب بیینیم عروس شدیم داماد رو هم نمیشناختم خوشحال هم بودم تو خواب تعبیرش چیه؟مجردم دخترم ۲۴ سال ...

اگه خواب عروس شدن دیدی و مجردی، یعنی قراره یه تغییر مهم تو زندگیت بیفته یا یه فصل جدید شروع بشه. اگه دامادو نمی‌شناختی و خوشحال بودی، نشونه اینه که یه اتفاق خوب و غیرمنتظره برات می‌افته که حس خوبی بهت می‌ده، حتی اگه ربطی به ازدواج نداشته باشه

سلاممن خواب دیدم تو یه مهمونی معمولی یه دختری بهم شیرینی تعارف کرد تا فاتحه بخونم برای کسی که مرده ب ...

سلام! خواب شما ممکنه نشونه‌ای از احترام و توجه شما به دیگران باشه. شیرینی که به شما تعارف شده و فاتحه‌ای که خوندید، می‌تونه به معنای پذیرش و انجام کارهایی باشه که به خاطر دیگران انجام می‌دید، حتی اگر با اون‌ها ارتباط نزدیکی ندارید. شاید به شما یادآوری می‌کنه که به دیگران احترام بذارید و در مواقعی که نیازی به کمک یا حمایت وجود داره، شما آماده‌اید که کمک کنید. همچنین ممکنه به این معنا باشه که شما در زندگی‌تون به موضوعات جدی‌تر (مثل مرگ یا مسائل عاطفی) بیشتر توجه کنید.

درخواستی ندادی

بخدا دادم میشه خودت درخواست بدی اگر برات نیومده

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

سلامدیشب خاب دیدم ی پسر تو کوچمون باهاش دعوا کردمم انگار روزم بهش میرسید بعد پسره فک کنم روز بعد شد ...

تعبیر خواب شما ممکنه به این معنا باشه که شما در زندگی بیداری ممکنه با چالش‌ها یا مشکلاتی روبه‌رو باشید که باعث استرس یا ناراحتی‌تون میشه. دعوا کردن با پسر توی خواب می‌تونه نماد مقابله با یک مشکل یا احساس نارضایتی باشه. اینکه بعد از دعوا، اون پسر از شما ترسید ممکنه نشون بده که شما قدرت و اعتماد به نفس دارید که می‌تونید از پس مشکلات بر بیاید و دیگران هم به این قدرت شما احترام می‌گذارند. در کل، خواب شما ممکنه به این معنا باشه که شما توی موقعیت‌های سخت می‌تونید به خوبی عمل کنید و نگرانی‌ها رو پشت سر بذارید.

سلام! خواب شما ممکنه نشونه‌ای از احترام و توجه شما به دیگران باشه. شیرینی که به شما تعارف شده و فاتح ...

ممنون. من این روزا خیلی خیلی رد دادم راستش و بی احترامی میکنم 😂😂 فک کنم تلنگری بود برای یاد آوری همبن موضوع که یکم آدم تر باشم ولی توان دختر خوب بودنه رو دیگه ندارم

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
درخواستی ندادی

دخترم یکم دیگه میشم ۲۴ رفته بودین خونه بابا بزرگم من رفتم باهاش دست دادم می‌خواستیم بریم جشن عقد یا عروسی یکی (که نمیدونم کی بود) بعد خالم گف که این کادو رو از طرف بابابزرگم بدیم بهشون