2777
2789

اول نون نرم بهش بده.مثل نون باگت یا نون تافتون

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسمتای نرم نون رو کوچلو تو دهنش بذار تا خیس بکشه و بتونه قورت بده

دخترم ۱۳ ماهشه عاشقه نونه روزانه نصف نون میخوره 😂😂😂😂

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒
باچی بدمش

توی سوپ

توی ماست

یا فرنی خرد کن

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
مادرشوهرم عزیزمن از 6ماهگی نون و سیب و خیار میداد دست دخترم.هرشب دلدرد داشت بچه ام. الان پسر جاریم 9 ...

احتمالا دل دردش علت دیگه ای داشته

وگرنه بچه 6 ماهه که نمی تونه خیار گاز بگیره و بخوره و دل دردی بشه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

احتمالا دل دردش علت دیگه ای داشته وگرنه بچه 6 ماهه که نمی تونه خیار گاز بگیره و بخوره و دل دردی بشه

گاز میگرفت و قورت میداد. تا 14ماهگی دندون نداشت همینجوری همه چی میخورد. من خیلی دقت میکردم میدیدم وقتایی که چیزی قورت میداد دلدرد میشد

عزیزم قسمت های ضخیم نان رو بده دستش که خودش کم کم با آب دهانش نرم کنه و خرد خرد بخوره ولی دورادور باید مواظب باشی که تکه بزرگ قورت نده

نان سنگک و بربری برای نی نی ها مناسب تر هستن

توی آبگوشت و آب ماهیچه هم میتونی خرد کنی و بدی بخوره

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

گاز میگرفت و قورت میداد. تا 14ماهگی دندون نداشت همینجوری همه چی میخورد. من خیلی دقت میکردم میدیدم وق ...

پس ماشاالله خوش خوراک بوده

بچه جاریت چطور ؟ بدغذا و لاغر نیست؟

Free Glitter Graphics