2777
2789
عنوان

رانندگی تنهایی برای اولین بار

30 بازدید | 3 پست

اولین روزی که تنهایی رانندگی کردین، چی شد؟ از تجربیات‌تون میگین بهم؟

من محدودیت سه ماهه گواهینامم تموم شده و میخوام روزایی که ترافیک کمه، با ماشین برم دانشگاه، تا الان هم کلی توی مسیرهای طولانی و اتوبان‌های توی شهر تمرین کردم کنار یک نفر؛ ولی جدیدا اطرافیانم می‌ترسوننم که تنها ماشین نبر و احساس میکنم کم کم داره روی اعتماد به نفسم تاثیر میذاره، از کی شروع کنم پس؟

فقط خواهشا نزار دیگران تو رو بترسونن که هیچ وقت راننده نمیشی به حرفشوندگوش نگن بشین از هیچیم نترس

واقعا میترسوننم، من هیچ مشکلی نداشتم تا الان؛ یه شب توی اتوبان نشستم و حدود ۴۰ دقیقه رانندگی کردم، هر ماشینی می اومد لایی بکشه یا جلوم بپیچه، من ترمز میکردم و موقعیت رو جمع میکردم، حواسم به آینه‌های بغلم هست همیشه. ولی خب به بهانه رانندگی بد بعضیا، به من میگن تنها نرو خطرناکه. نمیگم حادثه پیش نمیاد، ولی باید از یه جا شروع کرد، نمیشه آدم خودشو حبس کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم رانندگی بلد نبودم بااقای کربلایی رفتم اموزش واقعا عالی بودن منم الان تنهایی رانندگی میکنم وتوسعه مربیم هم که اینه ها بود رعایت کردم ومشکلی پیش نیومده خداروشکر 09108606882 اقای کربلایی