منم شرایط تورا دارم .البته من توی شش هفته لوله ام پاره شد .یه بچه دارم .بار دوم ناخواسته حامله شدم که خارج رحمی بود .الان یک سال و 4ماه گذشته و دو ماه هست که اقدام کردم ولی هنوز که حامله نشدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر خوب خدا کنه منم بتونم بایک لوله بارداری سالمی رو داشته باشم
روزی که عمل شدم دکترم گفت احتمال بارداری 50 درصد چون یکی از لوله ها کم شده .ولی پرستارهای بخش گفتن نهایتا که نشد میری آی وی اف .دیگه این تهش هست . نگران نباش عزیزم .امیدوار باش. نمیدونم چند وقت اقدامی ولی اگر تا شش ماه نشد حتما برو زیر نظر دکتر .
روزی که عمل شدم دکترم گفت احتمال بارداری 50 درصد چون یکی از لوله ها کم شده .ولی پرستارهای بخش گفتن ن ...
ممنون عزیزم من تازه سزارین شدم دکتر گفت چهارماه بعد میتونی اقدام کنی خیلی نگران بودم آخه هیچکس توی فامیلمون اینجور نشده بود ولی وقتی دیروز وقتی دیدم خیلی ها مثل من هستند خیلی امیدوار شدم