2777
2789
عنوان

می ارزه درسموادامه بدم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 27 پست
خب چرا نشد؟

هرمهارتی معمولا فضا میخواد.

تو خونه بتونی تمرین انجام بدی.خونه من ب شدت کوجیکه وسه تا پسر بچه پرجنب وجوش دارم.

بعد هیچوقت نتونستم بفهمم چ استعدادی دارم هیجوقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرمهارتی معمولا فضا میخواد.تو خونه بتونی تمرین انجام بدی.خونه من ب شدت کوجیکه وسه تا پسر بچه پرجنب و ...

خب تست شخصیت بده

توی اینترنت آنلاینشم زیاد هست

تست استعدادیابی شغلی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ولی خب یه سری کارا هم هست تا یه سنی اوکیه، بنظرم سمت اونا نری بهتره چون دیگه تا بخوای درس و تموم کنی ...

چی مثلا؟

من رشتم زبان بود،الان دارم فکر میکنم حقوق بخونم

خب اگه هنری رو بلدی با اون کار کنی که شوهرت بخاطر هزینه ش مخالفت نکنه

هیچی بلد نیستم متاسفانه

خانواده محدودی داشتم.فقز درس،فقط

دورم هیچ گسی نبود ک هنری داشته باشه تاببینم ب چ شکله

میشه گفت ذهنیتم خالیه خالیه مثل یک بچه ک هیچی نمیدونه

تو گوشی هم خیلی میگردم،اما کار رو تا ازنزدبک نبینی تا تو دستت نگیری واقعا متوجه نمیشی.والان تو سن من اصلا وقت ازمون وخطا نیس واقعا

اگ دنبال شاغل شدن نیستی خوبه بخون هرجی دوس داری

چرا،اگه بتونم رشته ای بخونم ک بعدشم کاری باشه عالیه

ولی کلا من تمرکزم رو درسه.دوس دارم تا مقاطع بالاادامه بدم

میفهمم..، زبان در چه حدی بلد بودین؟

کلا من دوران دبیرستان زبانم عالی بود

تودانشگاه هم متوسط بودم درحد معدل ۱۷ ولی هب الان ده سال فاصله گرفتم و میشهدگفت هیچی ب هیچی

یعنی باید ازصفر شرو کنم اگه بخوام زبان بخونم

چرا،اگه بتونم رشته ای بخونم ک بعدشم کاری باشه عالیهولی کلا من تمرکزم رو درسه.دوس دارم تا مقاطع بالاا ...

پس از چهارنفر که حقوق خوندن بپرس بازار کار چحوره برو تو دیوار و سایت ای استخدام و جاب ویژن ببین برای فارغ التحصیل حقوق چه اگهی استخدام گذاشتن

دخترخالم روانشناسی خوند الان میبینه هیچ جا اگهی استخدام نیست برای رشتش توی شهر ما